Πανεπιστήμιο Κρήτης: Εξ Αποστάσεως Επιμορφωτικό Πρόγραμμα: «Η Αξιοποίηση του web 2.0 στο Σύγχρονο Σχολείο – Από τη Θεωρία στην Πράξη με έμφαση στη Συνεργασία, τη Δημιουργικότητα και την Κριτική Σκέψη»

teacher2 pic

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Δ.Ε και το Εργαστήριο Δια βίου και Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης διοργανώνουν Εξ Αποστάσεως Επιμορφωτικό Πρόγραμμα με θέμα: «Η Αξιοποίηση του web 2.0 στο Σύγχρονο Σχολείο – Από τη Θεωρία στην Πράξη με έμφαση στη Συνεργασία, τη Δημιουργικότητα και την Κριτική Σκέψη».

Η παιδαγωγική αξιοποίηση του web 2.0 στη σχολική πράξη (blogs, wiki, social media κ.ά.) αποτελεί το βασικό αντικείμενο του επιμορφωτικού προγράμματος. Το ενδιαφέρον μας θα εστιαστεί στην άμεση εφαρμογή της θεωρίας στη σχολική πράξη.

Το επιμορφωτικό πρόγραμμα θα γίνει με την μέθοδο της Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης (e-learning) και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Α’θμιας Εκπαίδευσης (ΠΕ70) και απόφοιτους Παιδαγωγικών Τμημάτων Δ.Ε. από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η συμμετοχή στις online επιμορφωτικές συναντήσεις γίνεται από χώρο της επιλογής του επιμορφούμενου αρκεί να έχει Η/Υ με σύνδεση στο διαδίκτυο (ADSL) και απλή web κάμερα.

Οι επιμορφούμενοι θα έχουν στη διάθεση τους διαδραστικό εκπαιδευτικό υλικό, το οποίο θα βρίσκεται στο διαδίκτυο, ειδικά σχεδιασμένο με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Η επιμόρφωση θα διεξαχθεί από τον Μάρτιο έως τον Ιούνιο του 2015 και το συνολικό κόστος φοίτησης είναι 150 ευρώ.

Υποβολή Αιτήσεων έως Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015 (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

Αναλυτικές πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων: κάντε κλικ εδώ
ict-courses.weebly.com/alpha10-eta-alphaxiiotaomicronpiomicron943etasigmaeta-tauomicronupsilon-web-20-sigmatauomicron-sigma973gammachirhoomicronnuomicron-sigmachiomicronlambdaepsilon943omicron.html

Για οποιαδήποτε πληροφορία η διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε στο info@epimorfosi.org.gr

Σχολιάστε

Top