ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

2014-09-17 04.58.16

άβαμε από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και σας προωθούμε:

 

 

Aγαπητοί,

 

Τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου και ώρα 7μ.μ.-9 μ.μ. η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και οι εκδόσεις Μεταίχμιο συνδιοργανώνουν στον Πολυχώρο Μεταίχμιο ημερίδα για εκπαιδευτικούς με θέμα τα ανθρώπινα δικαιώματα και τους πρόσφυγες.

 

Αφορμή της ημερίδας είναι δύο βιβλία των εκδόσεων Μεταίχμιο (σειρά «διαβάζω ιστορίες» για παιδιά από 9 ετών και πάνω) σχετικά με τη διαφορετικότητα και το νέο ηλεκτρονικό εγχειρίδιο της Ύπατης Αρμοστείας  «Δραστηριότητες βιωματικής μάθησης στα ανθρώπινα δικαιώματα και τα δικαιώματα των προσφύγων». Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα υλοποιηθεί ένα δείγμα από τις βιωματικές δραστηριότητες που προτείνονται στο εν λόγω εγχειρίδιο.

 

Περισσότερα για την εκδήλωση μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα των εκδόσεων Μεταίχμιο εδώ: http://metaixmio-education.gr/index.php/ekdiloseis/ekpaideftikous-k-goneis/91-

 

Μπορείτε να προωθήσετε την ανακοίνωση ελεύθερα σε συναδέλφους που μπορεί να ενδιαφέρονται.

 

Σας υπενθυμίζουμε ότι αν θέλετε να λαμβάνετε άμεση ενημέρωση για τις δράσεις της Υ.Α. και για θέματα (επικαιρότητα, μαρτυρίες, video κ.λπ.) σε θέματα προσφύγων και ρατσισμού μπορείτε να ακολουθήσετε τη σελίδα μας στο facebook εδώ και να εγγραφείτε στο Νewsletter μας εδώ.

 

Με εκτίμηση,

 

Eva Savvopoulou

Youth Projects Consultant

Comms/PI Unit

UNHCR Office in Greece

T – (+30) 210 6756801

F – (+30) 210 6756800

 

Website: www.unhcr.gr, www.1againstracism.gr

Facebook: www.facebook.com/UNHCRGREECE

Youtube: www.youtube.com/unhcrgreece

Twitter: www.twitter.com/unhcrgreece

Σχολιάστε

Top