ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ

10176932_689994251061400_1210205419_o

TEXNISGENESIS

ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΘΕΑΜΑΤΩΝ

                             ΘΕΑΤΡΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ 

 

           «ΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ»

Η TEXNISGENESIS  δημιούργησε  την  θεατρική αυτή παράσταση που θα παρουσιάσει στο θέατρο ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ για παιδιά άνω των 15 ετών και ενήλικες θεωρώντας επείγουσας σημασίας να δοθεί το μήνυμα αυτό ενάντια στην μεγάλη μάστιγα των ναρκωτικών ουσιών που δείχνει να απειλεί στις μέρες μας ακόμη περισσότερους νέους ανθρώπους.

Το έργο είναι εμπνευσμένο από την ιδέα του βιβλίου “CANDY” που μεταφέρθηκε και σε κιν/κη ταινία με μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό.

Πραγματεύεται την ιστορία δυο νέων παιδιών που ερωτεύονται και χωρίς να το καταλάβουν κυνηγώντας έναν τεχνητό παράδεισο γίνονται χρήστες ηρωίνης «Ήταν ένα κορίτσι. Και γνώρισε ένα αγόρι. Κι οι μέρες εκείνες ήταν ευτυχισμένες. Μετά έγιναν τρεις γιατί άρχισαν να παίζουν με μια καρφίτσα και να βάζουν στο σώμα τους υγρή ζάχαρη για να νιώθουν πιο ζωντανοί. Και κόλλησαν. Και τίποτα πια δεν ήταν όμορφο…»

Τα τραγικά αποτελέσματα και ο ευτελισμός της προσωπικότητας τους είναι γροθιά στο στομάχι για όλους μας  και απαραίτητη γνώση για τα παιδιά μας μέσα από την αμεσότητα του θεάτρου.

Η  προετοιμασία της παράστασης ολοκληρώθηκε  σε έναν  χρόνο με συνεχή  συνεργασία των εξαιρετικών ηθοποιών μας και την ομάδα αξιόλογων έμπειρων συντελεστών μας  με το ΚΕΘΕΑ .

Παρουσιάστηκε  για  πρώτη φορά τον Μάιο του 2014 όπου εισπράξαμε την μεγάλη συγκίνηση και πρωτοφανή ανταπόκριση των νέων παιδιών , ομάδων από λύκεια  που προσέρχονταν  με δική τους πρωτοβουλία .  Αλλά  και γονέων και εκπαιδευτικών  με την επισήμανση όλων για την ανάγκη να παρακολουθήσουν όλα τα παιδιά αυτή την θεατρική – εκπαιδευτική παράσταση.

Άριστες  κριτικές υπάρχουν στο siteτου Αθηνοράματος.

Σας  προσκαλούμε να συμμετάσχετε σε αυτή την σημαντική προσπάθεια που η τέχνη γίνεται φωτεινός φάρος κοινωνικής ενημέρωσης και προσφοράς .

Διάρκεια παράστασης: 80 λεπτά
Παίζουν: Κρίστελ Καπερώνη, Πάνος Νάτσης, Πάνος Μπρατάκος

 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενο: Χρήστος Καρασαββίδης
Σκηνοθεσία: Γιάννης Ράμος
Κινησιολογία: Σοφία Μιχαήλ
Φωτισμοι: Στέλλα Κάλτσου 
Σκηνικά: Ηλέκτρα Σταμπούλου
Κοστούμια: Aπόλλωνας Παπαθεοχάρης 
Α’ Βοηθός σκηνοθέτη: Μαρίλια Χαριδήμου

 

                                    Ειδικές τιμές για σχολεία

 

  Παρακαλούμε δηλώστε την συμμετοχή σας έγκαιρα

Τηλέφωνα Κρατήσεων :215525448

 210 – 9955075    κιν.6936323587

Υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων : Ανθή Καραγιάννη

 

                                  ΘΕΑΤΡΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΟΣ

             Σπύρου Πάτση και Μαραθωνομάχων 8 , Ακαδημία Πλάτωνος

 

 

Σχολιάστε

Top