ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ » ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ

9_84

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

«Πάμε Ζάππειο… για έναν κόσμο

χωρίς τροχαία δυστυχήματα!»

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», με τη συμμετοχή του δικτύου Teachers4Europe, σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε με το σχολείο σας τα εκπαιδευτικά προγράμματα κυκλοφοριακής αγωγής: «Κυκλοφορώ με Ασφάλεια», για μαθητές Π/θμιας εκπαίδευσης, και «Κάν’το Σωστά» για μαθητές Δ/θμιας εκπαίδευσης, από 9 έως 16 Δεκεμβρίου 2016 στο Ζάππειο Μέγαρο.

Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο πρωτοβουλίας για την επιμόρφωση εκπαιδευτικών και μαθητών στην Ελλάδα σε θέματα Οδικής Ασφάλειας, ώστε να ανατρέψουμε τις κακές πρακτικές των σημερινών και αυριανών οδηγών.

Το πρόγραμμα «Κυκλοφορώ με Ασφάλεια» διαρκεί 1 διδακτική ώρα και μπορούν να το παρακολουθήσουν ταυτόχρονα δύο τμήματα (έως 30 μαθητές ανά τμήμα).

Το πρόγραμμα «Καν’το Σωστά» διαρκεί 3 ώρες και περιλαμβάνει θεωρητικό μέρος και βιωματική εκπαίδευση με τη χρήση των προσομοιωτών της Κινητής Μονάδας (NEST) του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς». Το πρόγραμμα μπορούν να παρακολουθήσουν έως και 80 μαθητές.

Και τα δύο προγράμματα είναι εγκεκριμένα από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Δηλώστε συμμετοχή στην εκδήλωση, συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής εδώ

Για να εξασφαλισθεί η βέλτιστη συμμετοχή, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σχολιάστε

Top