ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: » ΚΑΝΩ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΜΕ ΤΟ ESRADIO»

Ταπετσαρία του Προγράμματος προβολής φωτογραφιών των Windows

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ  ΤΩΝ  ΣΧΟΛΕΙΩΝ  ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ : « ΚΑΝΩ  ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ  ΣΤΟ EUROPEAN  SCHOOL  RADIO»

Το ενδιαφέρον που δείξατε για να συμμετέχετε στο, εγκεκριμένο από το ΥΠ.Π.Ε.Θ, τρίωρο εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Κάνω ραδιόφωνο στο European School Radio” είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό και μας δίνετε θετική ανατροφοδότηση για να παρέχουμε περισσότερες ευκαιρίες μάθησης για το ραδιόφωνο των μαθητών! Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα υλοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης (Σίνδος) μέχρι το τέλος του σχολικού έτους. Οι ζωντανές εκπομπές από το στούντιο θα μεταδίδονται ζωντανά στο European School Radio κάθε Πέμπτη στις 11.00 έως τις 12.00!

Η απήχηση ήταν εντυπωσιακή από την ανακοίνωση έναρξης! Οι ημερομηνίες για εκπαιδευτικές επισκέψεις όλη τη σχολική χρονιά 2016-17  έκλεισαν σε λίγες μόνο ημέρες, ενώ υπάρχουν ήδη στη σειρά και αναπληρωματικά σχολεία! Θα παρευρεθούν στο πρόγραμμα συνολικά 24 σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς και ειδικά σχολεία, από την Αττική, την Άρτα, το Άργος Ορεστικό, την Κατερίνη, τις Σέρρες και τη Θεσσαλονίκη!

Παράλληλα, ετοιμάζεται για πρώτη φορά επιμορφωτική ημερίδα από την ομάδα δημοσιογράφων της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας- Θράκης (Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ.), η οποία απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα, ώστε να ενημερωθούν για θέματα δημοσιογραφίας, για τον κώδικα δεοντολογίας και την παραγωγή στο ραδιόφωνο.

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ και ελπίζουμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες όλων σας!

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του προγράμματος 

Διαβάστε επίσης σχετικό άρθρο του δημοσιογράφου κ. Δημαρά για το πρόγραμμα, όπως δημοσιεύτηκε στον Τύπο.

Share this

4 likes

 

Σχολιάστε

Top