Playstation 2

156px-PlayStation_2

PlayStation 2 ιστορία, παιχνίδια…

 

156px-PlayStation_2150px-SCPH-75000CB

Η αρχική έκδοση του PlayStation 2                            Η slim έκδοση του PlayStation 2

Ιστορία

Τον Απρίλη του 1999 κυκλοφόρησαν οι πρώτες ειδήσεις. Το επίσημο λανσάρισμα του PS2 έγινε στις 4 Μαρτίου στην Ιαπωνία και στις 26 Οκτωβρίου στις Η.Π.Α. Η είδηση έφτασε με μεγάλη έκταση στους αγοραστές, γεγονός το οποίο προκάλεσε μεγάλη κίνηση από το αγοραστικό κοινό από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του. Πολύ λίγα άτομα απέκτησαν την κονσόλα τους στα τέλη του 2000 εξαιτίας των καθυστερήσεων της εταιρείας. Μόνο στην Ιαπωνία στην πρώτη εβδομάδα του πωλήθηκαν περίπου 900.000 κονσόλες. Όπως το playstation 1 έμεινε στις καρδιές μας, έτσι και το PlayStation 2 μας άγγιξε σε μεγάλο βαθμό και έχει αφήσει ιστορία.

 

Grand Theft Auto: San Andreas 

granth-auto-gamegrand-theft-auto-san-andreas-game-xtpcjttvΈνα παιχνίδι για τους λάτρεις των παιχνιδιών δράσης, περιπέτειας και πολύ γνωστό. Την ιστορία του παιχνιδιού νομίζω πως όλη ξέρουμε πως διαδραματίζετε και γι’ αυτό δεν το θεωρώ αναγκαίο ώστε να σας την πω.

 

 

 

 

The Godfather

Ένα παιχνίδι όχι τόσο γνωστό όσο το San Andreas, πιστεύω, και αυτό για τους λάτρεις της δράσης και της περιπέτειας.

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ:

Το παιχνίδι ξεκινά το 1936 στην Μικρή Ιταλία με cutscene που δείχνει το θάνατο του Johnny Trapani ( Adam Harrington ), ο πατέρας του κύριου χαρακτήρα Aldo Trapani (Andrew Pifko ) και την καταστροφή του αρτοποιείου του από την οικογένεια του εγκλήματος Barzini, ένα από τα διακινείς αντιπάλους στην Νέα Υόρκη. Η ιστορία κινείται στη συνέχεια το 1945, με το γάμο που ξεκινά την ταινία. Αφού τελειώσει η ιστορία  ο Aldo γίνετε το Underboss και προσπαθεί να αναλάβει τον έλεγχο στην Νέα Υόρκη.

The-Godfather-The-Game-Hints-PS2-2

 

 

 Πηγη: http://el.wikipedia.οrg

Του: Τάσου Μημίδη

Σχολιάστε

Top