ΚΑΝΤΟ Ν “ ΑΚΟΥΣΤΕΙ 2017

17352254_388127744897718_4295831179623897014_n

Βραβείο καλύτερου ραδιοφωνικού μηνύματος απέσπασαν οι μαθητές του 8ου Γυμνασίου Αχαρνών κάνοντας υπερήφανους τόσο τους εκπαιδευτικούς, όσο και τους γονείς αλλά και τους συνδημότες τους!

Το βραβείο Δ/θμιας Εκπ/σης στην κατηγορία Ραδιοφωνικό Μήνυμα του διαγωνισμού ΚΑΝΤΟ Ν΄ΑΚΟΥΣΤΕΙ 2017, που είχε ως θέμα του την τέχνη της επικοινωνίας, απονεμήθηκε στο 8ο Γυμνάσιο για το ραδιοφωνικό σποτ »Πάτα..like». Το σποτ, που εκφράζει την εξάρτηση των νεαρών ατόμων από τα κινητά τηλέφωνα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφτηκε από τις μαθήτριες της Α΄τάξης Ελένη Μωυσιάδου, Μαριαλένα Τσαρούχα και Βασιλιάννα Ρέκκα οι οποίες και το εκφώνησαν με το μαθητή της Β΄τάξης Παύλο Καρασαββίδη.

Την επίβλεψη είχαν οι καθηγήτριες Έλλη Περίσογλου και Σοφία Ηλιοπούλου. Το λογότυπο και τις αφίσες σχεδίασε η μαθήτρια της Β΄τάξης Σοφία Μετεκίδου. Το σχολείο συμμετείχε στο διαγωνισμό και με το τραγούδι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ που είχε σαν θέμα του τη δύναμη της μουσικής και το τραγούδησε η χορωδία.

Η μικρή ραδιοφωνική ομάδα ταξίδεψε στο Ρέθυμνο, όπου και φιλοξενήθηκε το 4ο Πανελλήνιο φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου, για να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις και να παραλάβει το βραβείο με τη συνοδεία γονέων, της κας Έλλης Περίσογλου και της διευθύντριας κας Διαλλυνά.

Το φεστιβάλ που είχε σαν στόχο την ελεύθερη έκφραση και την ανάδειξη της δημιουργικότητας των μαθητών-ραδιοφωνικών παραγωγών και στα πλαίσια του οποίου έγινε η τελετή απονομής των βραβείων του διαγωνισμού συνδιοργανώθηκε από το EUROPEAN SCHOOL RADIO, το Πειραματικό Γ/σιο Κρήτης και το Τμήμα Μηχανικών μουσικής τεχνολογίας και ακουστικής των ΑΤΕΙ Κρήτης με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και της ΠΕ Ρεθύμνου.

Aναδημοσίευση από ACHARNORAMA PRESS

Σχολιάστε

Top