Επιτέλους Καλοκαίρι! Αποχαιρετισμός

ΑΠΟ: 8ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - Ιουν• 22•22

ΚαλόΚαλοκαίρι

Άλλη μια σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της! Με τα καλά της και τα κακά της, τα εύκολα και τα δύσκολα, τις χαρές και τις δυσκολίες της, αλλά τουλάχιστον έχοντας ολοκληρωθεί στον χώρο που μας ανήκει – το σχολείο! Με αφετηρία, λοιπόν, αυτό το τέλος θα ήθελα να αδράξω την ευκαιρία και να συγχαρώ όλους τους συμμαθητές μου, για τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλαν όλο το χρόνο, όχι μόνο σε προσωπικό αλλά και σε συλλογικό επίπεδο!

Ένα μεγάλο μπράβο για όλες τις επιτυχίες τους και ένα «δεν πειράζει» για ό,τι δεν πήγε όσο καλά θα ήθελαν! Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στα παιδιά της Τρίτης που ολοκλήρωσαν το Γυμνάσιο και φεύγουν για το τελευταίο μέρος του σχολικού ταξιδιού που λέγεται Λύκειο. Καλή επιτυχία στο νέο σας ξεκίνημα! Στα παιδιά της Β΄τάξης,στους συμμαθητές μου, θα ήθελα να ευχηθώ, τώρα που γινόμαστε οι «μεγαλύτεροι» του σχολείου, ας προσπαθήσουμε να αποτελέσουμε παράδειγμα για τους  μικρότερους που είναι ήδη στο σχολείο και της Α΄τάξης, που θα έρθουν στο σχολείο μας… Στα παιδιά της Πρώτης «Καλή Συνέχεια» και στα παιδιά που θα έρθουν «Καλή Αρχή»!

Τέλος, αλλά σίγουρα όχι λιγότερο σημαντικό, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το διδακτικό και το βοηθητικό προσωπικό του σχολείου μας, καθώς για άλλη μια χρονιά έδωσαν ό,τι καλύτερο μπορούσαν, στάθηκαν αρωγοί δίπλα στον καθένα μας, άκουσαν τα προβλήματά μας και μας επιβράβευσαν για τις επιτυχίες μας, μοιράστηκαν απλόχερα τη σοφία και την εμπειρία τους! Σας ευχαριστούμε για όλα!

Κλείνοντας, λοιπόν, να ευχηθώ σε όλους καλές διακοπές, καλή ξεκούραση και πολύ ξεφάντωμα!

Καλό Καλοκαίρι!

                                                                                                              Νεφέλη Μωυσιάδη(Β΄2)

Σχολιάστε

Top