Destiny game review

ΑΠΟ: chaangel - Απρ• 25•17

To destiny είναι ένα rpg, adventure, action παιχνίδι που χρονολογείται  αιώνες μακριά.

Η γη έχει κυριευτεί και απειλείται από εξωγήινους και μια μόνο πόλη είναι ασφαλής .

Αρχίζοντας το παιχνίδι επιλέγεις από τρία classes  και, καθώς προχωράς  στις πίστες  αναβαθμίζεις   και τον χαρακτήρα σου. Το traveler είναι ένας δορυφόρος που είναι σταθερά πάνω από την πόλη την οποία φωτίζει με τις δυνάμεις του και την τεχνολογία που προσφέρει. Περιέχει online co-op, competitive, multiplayer, όμως υπάρχουν πολλά DLC.

Classes

Hunters

Οι hunters είναι γρήγοροι , ευκίνητοι και έχουν τελειοποιήσdestiny2ει την τέχνη της λεπίδας. Αποφάσισαν να πάρουν την τύχη τους στα χεριά τους και να επιβιώσουν στο αφιλόξενο περιβάλλον του νέου πλανήτη μας. Ξεχωρίζουν απ’ το light armor που φοράνε  και την κουκούλα τους. Είναι πιθανά η πιο ισχυρή και η πιο εύκολη να μάθεις κατηγορία.

Warlocks

Οι warlocks έχουν διαβάσει τις δυνάμεις του travelerdestiny3 και συνδυάζοντάς τες με τα σύγχρονα όπλα γίνονται μια πολεμική μηχανή. Ξεχωρίζουν από τα στρόγγυλα τους κράνη και τον μανδύα τους.

 Titans

Οι Titans  προστατεύουν την πόλη από την ίδρυση της . Είναι αμυντικοί ή επιθετικοί ανάλογα με το subclass τους και ξεχωρίζουν από την heavy , full-body armor τους.

 Generally

To destiny προσφέρει στον χρήστη ένα story modedestiny4 όπου μπορεί να βρει αντικείμενα για να εξελίξει τον χαρακτήρα του . Μετά μπορεί να τα δοκιμάσει  online pvp ή να συνεχίσει campaign μονός του ή με φίλους online. 

Rating 9/10

Άγγελος  Χατζηστεφανίδης (B5)

Σχολιάστε

Top