League of Legends Ουρά εναλλακτικών παιχνιδιών

ΑΠΟ: fourtoung - Απρ• 25•17
League of Legends Ουρά εναλλακτικών παιχνιδιών

Το League of Legends έχει τρεις βασικές λειτουργίες παιχνιδιού (ουρές αναμονής). Σταδιακά, όμως, η Riot Games προσθέτει κάποιες λειτουργίες για μία με δύο εβδομάδες που έχουν ως βάση την διασκέδαση και όχι τη στρατηγική. (Διαβάστε παρακάτω την ανάλυση κάθε λειτουργίας)

Τώρα, περισσότερα από δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης λειτουργίας, η  Riot Games ανακοινώνει μια εναλλασσόμενη ουρά αναμονής που θα προσφέρει εναλλακτική δράση κάθε σαββατοκύριακο με πολλές και διάφορές λειτουργίες γνωστές από το παρελθόν αλλά και καινούριες.

      Η Riot Games έχει προσαρμόσει έτσι τις λειτουργιές ώστε να είναι εφικτή η συγκέντρωση Πόντων Εξειδίκευσης Ήρωα  για τους αγαπημένους σας ήρωες. Επιπλέον, θα μπορείτε να κερδίζετε κλειδιά και σεντούκια του Hextech Crafting για το οποίο μιλήσαμε σε άρθρο στο προηγούμενο τεύχος της εφημερίδας μας.

Πρόσθετες λειτουργίες παιχνιδιών

1.Βασιλιάς Πόρο: Υπάρχουν μόνο δύο ξόρκια η εκτόξευση πόρο και η εκτόξευση προς τον βασιλιά πόρο, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο όταν η συμμαχική ομάδα έχει καλέσει τον βασιλιά Πόρο. Όταν μια ομάδα πετύχει τους παίκτες της άλλης ομάδας συνολικά δέκα φορές καλεί ως σύμμαχο τον βασιλιά Πόρο  ένα γιγάντιο πόρο με στέμμα, μουστάκι και κάπα. Ο βασιλιάς Πόρο εκτοξεύει μικρά πόρο που κάνουν ζημιά στους αντίπαλους παίκτες. Για να διώξει μια ομάδα τον αντίπαλο βασιλιά Πόρο, πρέπει  να τον εξοντώσει αφαιρώντας όλη τη ζωή από τη μπάρα ζωής του. Τότε, η ομάδα που είχε καλέσει τον βασιλιά Πόρο αρχίζει ξανά από μηδέν πόρο στον στόχο, ενώ η αντίπαλη ομάδα συνεχίζει από τον αριθμό των πόρο στο στόχο που είχε πριν η άλλη ομάδα καλέσει τον βασιλιά πόρο. (Μαινόμενη Άβυσσος)

2. URF (UltraRapidFire): Κάθε κίνηση έχει πολύ μικρό χρόνο επαναφόρτισης συμπεριλαμβανομένου της υπέρτατης. (Φαράγγι των Επικαλεστών)

3. Ένας για όλους: Όλοι οι παίκτες μιας ομάδας έχουν τον ίδιο Champion. (Φαράγγι των Επικαλεστών-Μαινόμενη Άβυσσος)

4. HexakillMode: Κάθε ομάδα αποτελείται από έξι παίκτες. (Δάσος της Σύγχυσης)

5. BlackMarket: Εκτός από τα κανονικά αντικείμενα υπάρχουν και αλλά αντικείμενα που τα αγοράζετε δίνοντας είδος χρυσού, διαφορετικό από τον συνηθισμένο, που τον μαζεύετε μαζί με τον κανονικό χρυσό. Με αυτό το χρυσό μπορείτε να αγοράζετε κάποιους πρόσθετους υπηρέτες για τη λωρίδα σας.

Αυτές είναι οι λειτουργίες παιχνιδιών που ήδη ξέρουμε από το παρελθόν. Ωστόσο, θα υπάρξουν και νέες λειτουργίες.

Γιώργος Φουρτούνας (Β5)

Σχολιάστε

Top