ΑΝ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ; Διαγωνισμός

Από τους Μυρτώ Α, Γιώργος Τσ και Παναγιώτης Α.

ΤΡΙΤΗ 12/3/2024

       Την Τρίτη 12 Μαρτίου του 2024 πραγματοποιήθηκε άλλος ένας διαγωνισμός στην  αίθουσα της βιβλιοθήκης από τους μαθητές των τάξεων της Β΄και της Γ΄. Στον διαγωνισμό αυτό, οι μαθητές όφειλαν να γράψουν μία έκθεση με θέμα ΑΝ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ, ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ. Τον διαγωνισμό αυτόν τον διοργάνωσε η κα Έλενα Σακελλάρη (υπεύθυνη της βιβλιοθήκης του σχολείου μας) μαζί με την κα Θεοδοσία Χατζηευγενάκη  (διευθύντρια).  Στην αίθουσα της βιβλιοθήκης μαζεύτηκαν οι μαθητές των τμημάτων της Β΄και της Γ΄τάξης,  μαζί με τις δασκάλες τους, κα Παπαθανασίου Εύη Β1, κα Χατζηαναγνώστου Αικατερίνα Β2, κα Καρούτσου Μαρία Γ1 και κα Τζοβάρα Ευγενία Γ2, η κριτική επιτροπή η οποία αποτελούνταν από την κα Κική Κατσιορίδου (Υπεύθυνη Τμήματος Ένταξης), τον κ. Στάθη Σάπικα (Εκπαιδευτικό του Στ2) και τον κ. Αντώνη Θωμάκη (Εκπαιδευτικό του Στ1). Επίσης στην αίθουσα  βρισκόντουσαν και οι εθελοντές της βιβλιοθήκης οι οποίοι βοηθούσαν με την διαδικασία.

        Όταν τα παιδιά κατέκλυσαν τις κερκίδες της βιβλιοθήκης, οι εθελοντές τους μοίρασαν  αποκριάτικες μάσκες.  Το έπαθλο των νικητών ήταν ένα κουτάκι σερπαντίνες, βραβείο και φυσικά η ανάγνωση της ιστορίας τους σε όλους.  Λίγο αργότερα ο κύριος Αντώνης ανακοίνωσε τον νικητή του Β1 που ήταν ο Δημήτρης Αν. Όταν άκουσε το όνομά του, ο Δημήτρης σηκώθηκε πρόθυμος πάνω, και διάβασε την ιστορία του στους συμμαθητές του, αλλά και σε όλα τα παιδάκια που βρίσκονταν εκεί. Ο κ. Στάθης Σάπικας μίλησε για τις ιστορίες του Β2. Νίκητρια ήταν η Κατερίνα Π. Ο κ. Αντώνης Θωμάκης μίλησε για τις ιστορίες του Γ1 που διέκρινε ως καλύτερη αυτή του Θανάση Μπ. Για το Γ2 ο κ. Στάθης Σάπικας, ανακοίνωσε νικήτρια την Αγγελίνα Στ. Τέλος η κ. Κική Κατσιορίδου ήταν υπεύθυνη να ανακοινώσει τα αποτελέσματα των μαθητών που βραβεύτηκαν από το συστεγαζόμενο σχολείο.

      Στη συνέχεια, οι κριτές έδωσαν στους 6 νικητές από ένα χαρτάκι που το διάβασαν και οι 6 δυνατά:

«Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ, ΟΤΑΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ»

και έβγαλαν μία αναμνηστική φωτογραφία κρατώντας τα βραβεία τους. Τέλος, οι εθελοντές της Δ΄τάξης μοίρασαν σε όλα τα παιδάκια τρουφάκια, καραμελίτσες και επαίνους για τη συμμετοχή.

      Πριν τελειώσει ο διαγωνισμός, η κ. Θεοδοσία Χατζηευγενάκη είπε κάτι πολύ ωραίο και το άκουσαν όλοι με προσοχή:

«ΑΝ ΘΕΤΕΙΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΠΟΛΥ,

ΘΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ»

      Με αυτή τη φράση η αίθουσα άδειασε και ο διαγωνισμός για τις απόκριες τελείωσε χαρίζοντας πολλά χαμόγελα!!!

xara

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης