ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΟ ΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΑ ΜΑΣ

DSC02382

Συνέντευξη από τη γυμνάστριά μας κα Μαρία Κριάλη.

-      Πώς σας φαίνεται η δουλειά σας;

-       Νομίζω πως κάνω την καλύτερη δουλειά στον κόσμο. Δουλεύω με σας τα παιδιά που είστε χαρούμενα και το μάθημα της γυμναστικής είναι το αγαπημένο μάθημα όλων των παιδιών!

-       Σας αρέσει να κάνετε γυμναστική σε παιδιά ή σε μεγάλους;

-       Μου αρέσει να κάνω γυμναστική και σε παιδιά και σε μεγάλους. Σε παιδιά γιατί τους μαθαίνω καινούρια πράγματα και σε μεγάλους γιατί δεν κάνουν φασαρία!

-       Δεν είναι φρόνιμα τα παιδιά στη γυμναστική;

-       Τα παιδιά είναι φρόνιμα μόνο όταν κοιμούνται!

-       Μιλήστε μας για τον γιο σας.

-       Ο γιος μου έχει καταπιεί ένα ελατήριο από τότε που γεννήθηκε και δεν σταματάει να χοροπηδάει! Δηλαδή είναι ακριβώς όπως εσείς….

-       Πόσο πρέπει να γυμνάζεται ένα παιδί και με ποιο τρόπο;

-       Τα παιδιά πρέπει να γυμνάζονται κάθε μέρα με δραστηριότητες στις οποίες συμμετέχει όλο το σώμα π.χ. ποδήλατο, τρέξιμο, ανέβασμα σκαλιών, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, σχοινάκι , κουτσό … κ.α. Αφήστε λοιπόν τα ηλεκτρονικά παιχνίδια και την τηλεόραση και ορμήστε στους δρόμους της γειτονιάς. ( προσοχή στα αυτοκίνητα)

-       Αξίζει να παίζουμε έστω κι αν χάσουμε; 

-       Το παιχνίδι αξίζει έτσι κι αλλιώς για τη χαρά που μας δίνει. Ποιος θα κερδίσει ή ποιος θα χάσει είναι μια μικρή λεπτομέρεια. Σταματήστε να τσακώνεστε!

-       Τι θα θέλατε να αλλάξετε στον κόσμο;

-       Θα ήθελα να αλλάξουν όλοι οι αρχηγοί των κρατών που κάνουν πολέμους και εξαιτίας τους είναι δυστυχισμένα πολλά παιδιά και οι οικογένειές τους.

-       Ευχαριστούμε κυρία Μαρία για τη συνέντευξη. Σας αγαπάμε πολύ!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε

Top