Μπισκότα με ελαιόλαδο, σοκολάτα και πορτοκάλι
Τα βασικά υλικά
Αλεύρι και μπέικιν πάουντερ
- Ελαιόλαδο
- Αυγά (που έχουμε αφήσει να έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου)
- Καστανή ζάχαρη
- Ξύσμα πορτοκαλιού
- Κουβερτούρα κομμένη σε μεγάλα κομμάτια
Πώς φτιάχνουμε τα μπισκότα
Κόβουμε την κουβερτούρα σε μεγάλα κομμάτια
- Τρίβουμε το πορτοκάλι στον τρίφτη και παίρνουμε το ξύσμα του
- Σε μεγάλο μπολ ανακατεύουμε με το σύρμα το ελαιόλαδο, τα αυγά, την καστανή ζάχαρη και το ξύσμα
- Σε δεύτερο μπολ βάζουμε το αλεύρι μαζί με το μπέικιν πάουντερ
- Ρίχνουμε τα στερεά υλικά στο μπολ με τα υγρά, προσθέτουμε και τα κομμάτια σοκολάτας και ανακατεύουμε
- Αφήνουμε τη ζύμη στο ψυγείο για 3 ώρες τουλάχιστον
- Πλάθουμε τη ζύμη σε μπαλάκια και ψήνουμε τα μπισκότα

