Ξέρεις κάτι….

14 Απριλίου 2020

Ημέρα 35η

Αγαπημένο μου παιδί,

…κάπως έτσι φτάσαμε λοιπόν στην 35η ημέρα από τη στιγμή που έκλεισε το σχολείο μας  και μείναμε όλοι σπίτι. Μου έχουν λείψει πάρα πολύ οι φωνούλες σου, τα χαμόγελα κι οι αγκαλιές σου, τα όμορφα πράγματα που κάναμε μαζί. Το ξέρω, κι εσένα σου έλειψαν οι χαρές και τα παιχνίδια μας.

Μου έχουν λείψει κι άλλα, πολλά και σημαντικά για μένα, όπως σε όλους μας. Μα μη νομίζεις πως θ΄αρχίσω τώρα να γκρινιάζω για όσα δεν μπορώ να κάνω. Ξέρεις πως δεν μου αρέσει αυτό! Θα σου μιλήσω για όσα ανακάλυψα πως μπορώ να κάνω, τώρα,εδώ, μέσα από το σπίτι μου.

Ανακάλυψα ταλέντα που δεν ήξερα πως είχα…,  καινούρια ενδιαφέροντα…, μια καινούρια ματιά να βλέπω τη ζωή…! Θέλω κι εσύ συνέχεια να ψάχνεις να βρεις όλα αυτά που σου δίνουν χαρά. Κι αν καμιά φορά στεναχωριέσαι, είναι φυσιολογικό κι αυτό, τότε να κάνεις μια μεγάλη αγκαλιά τη μανούλα και τον μπαμπάκα και να παίρνεις δύναμη.Και να σου πω κι ένα μυστικό; Κι εκείνοι παίρνουν δύναμη από την αγκαλιά σου.

Ανακάλυψα ακόμα έναν άλλο, διαφορετικό τρόπο να επικοινωνώ μαζί σου. Γιατί θυμάσαι τι λέγαμε; «Οι έξυπνοι άνθρωποι μπορούν  σε κάθε πρόβλημα να βρουν λύση» κι εμείς είμαστε έξυπνοι άνθρωποι! Και η απόδειξη είναι αυτό εδώ, το πρώτο τεύχος του περιοδικού μας.

Πόσο όμορφη είναι η ζωγραφιά που μας έστειλες!!! Το πιο ωραίο δώρο!!!

Μέχρι την επόμενη φορά που θα τα πούμε, Φιλάκια πολλά μικρό μου.

Σ΄αγαπάω πολύ f1d2e112981ba053be6fc66526b542fa

 

 

2 Σχόλια

  1. Το περιοδικό σας με γέμισε χαρά και αισιοδοξία για το μέλλον. Εύχομαι να τα πάει πολύ καλά και είμαι πολύ σίγουρη ότι και τα παιδάκια σας είναι ευτυχισμένα που βλέπουν αυτή την υπέροχη δουλειά που βλέπω και εγώ. Καλό Πάσχα σε όλους. #stayhome!!!

Υποβολή απάντησης