εις την Πόλιν

Τι θα λέγατε να ταξιδεύαμε (έστω, νοερά) σε μια όμορφη πόλη της Ανατολής; Καλώς ήλθατε, λοιπόν, στην όμορφη Κωνσταντινούπολη!

 

Η Κωνσταντινούπολη βρίσκεται στην Τουρκία και είναι γνωστή για την Αγία Σοφία, τον πύργο του Γαλατά και τον Βόσπορο. Φημίζεται για τον τούρκικο καφέ, το τσάι, τα σιροπιαστά γλυκά και το λαχταριστό κεμπάπ. Στην Κωνσταντινούπολη μπορείτε να κάνετε πολλές δραστηριότητες, όπως να επισκεφθείτε την Αγία Σοφία (που λειτουργεί τόσο ως τζαμί όσο και ως μουσείο, τις απογευματινές ώρες κυρίως), να κάνετε βόλτα στους όμορφους δρόμους, να αγοράσετε αναμνηστικά από τους πλανόδιους πωλητές, να δοκιμάσετε ξηρούς καρπούς από τα τοπικά μαγαζιά. Αξίζει επίσης να επισκεφθείτε τους παγωτατζήδες, οι οποίοι κάνουν διάφορα κόλπα, καθώς σας προσφέρουν το παγωτό σας! Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι στην Τουρκία ο κόσμος μιλάει καλά αγγλικά, οπότε δεν θα υπάρχει δυσκολία στη συνεννόηση.

 

Η Κωνσταντινούπολη είναι αναμφίβολα ένα πανέμορφο μέρος, το οποίο είναι σημαντικό να επισκεφθείτε και να περάσετε όμορφα με την οικογένεια ή τους φίλους σας!

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης