photo_exhibition

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023 η έκθεση φωτογραφίας των μαθητών της ομάδας Digital Art του Γυμνασίου Αρκαλοχωρίου. Πλήθος μαθητών, γονέων, συναδέλφων αλλά και πολιτικών παραγόντων της τοπικής κοινωνίας και άλλων συνδημοτών μας βρέθηκαν στους χώρους του ΓΕ.Λ. Αρκαλοχωρίου, για να τιμήσουν την προσπάθεια των παιδιών μας.

Στην έκθεση συμμετείχαν και τα έργα των μαθητών της Α’ τάξης που πήραν μέρος και διακρίθηκαν στον Παγκρήτιο Διαγωνισμό Φωτογραφίας που συνδιοργάνωσε η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης και η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία (Ε.Φ.Ε.) Κρήτης με τίτλο «Η Κρήτη μέσα από τα μάτια μας…»

Οι μαθητές μας, αναγνωρίζοντας ότι αποκόμισαν πολλές εμπειρίες στα πλαίσια του Πολιτιστικού Προγράμματος «Digital Art: Η ζωή μέσα από τις ψηφιακές τέχνες», επέλεξαν να προσφέρουν χαρά και στα παιδιά που δεν έχουν τόσες ευκαιρίες. Γι’ αυτόν τον λόγο, κατά τη διαρκεια της εκδήλωσης, πραγματοποίησαν φιλανθρωπική δράση, προσφέροντας ΟΛΕΣ τις φωτογραφίες τους για το σκοπό αυτό. Όλα τα χρήματα που συγκεκτρώθηκαν κατατέθηκαν για την ενίσχυση του σπουδαίου έργου του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Επίσης, οργάνωσαν και πραγματοποιήσαν και τον δικό τους διαγωνισμό φωτογραφίας, προσφέροντας ένα κλίμα χαράς και δημιουργίας σε όλους τους επισκέπτες της εκδήλωσής τους.

Ολοκληρώνοντας αυτόν τον μεγάλο κύκλο σας παραθέτουμε δύο βίντεο με την παρουσίαση των δράσεων καθ” όλη τη διάρκεια της χρονιάς και τις φωτογραφίες που πήραν μέρος στην έκθεση, για να πάρετε μία μικρή γεύση και…

Καλό καλοκαίρι!

Βίντεο με τις φωτογραφίες των μαθητών μας

Πατήστε ΚΛΙΚ για να δείτε τις φωτογραφίες που συμμετείχαν στην Έκθεση

Βίντεο της παρουσίασης των δράσεων

Πατήστε ΚΛΙΚ για να δείτε την παρουσίαση

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης