Made by School 2023: Η ομάδα Digital Art παρουσιάζει τις δράσεις και τα έργα της

ΑΦΙΣΑ_ΜΑDE IN SCHOOL 2023

Την Τετάρτη 3/5/2023, γύρω στις 8:30 π.μ. ξεκινήσαμε για το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου. Φορώντας τα φούξια μπλουζάκια μας, με το ωραίο σχέδιο που δημιουργήσαμε, με όλους τους προορισμούς που επισκεφτήκαμε φέτος, επιβιβαστήκαμε στο λεωφορείο. Όταν φτάσαμε, αρκετά σχολεία ήταν ήδη εκεί. Λάβαμε όλοι τη θέση μας στην αίθουσα και η παρουσίαση Made by School 2023 ήταν πια έτοιμη να ξεκινήσει. Μπορέσαμε να παρακολουθήσουμε τις παρουσιάσεις πολλών σχολείων. Όλες οι παρουσιάσεις ήταν πραγματικά μοναδικές και πρωτότυπες. Και… κάποτε ήρθε και η δική μας σειρά.

Τα περισσότερα κορίτσια της ομάδας μας, που ανέλαβαν την παρουσίαση, μαζί με την καθηγήτρια μας ανεβήκαμε στην σκηνή για να παρουσιάσουμε. Να σας πούμε την αλήθεια είχαμε άγχος, αγωνία αλλά και πολύ ενθουσιασμό.  Όσο μιλούσαμε και εξηγούσαμε τις δράσεις του προγράμματος, για τις οποίες
δουλέψαμε τόσο σκληρά, έπαιζε παράλληλα και το βίντεο της παρουσίασής μας, στο οποίο το κοινό μπορούσε να τις δει και σε εικόνα!

IMG_4192

Η παρουσίασή μας ολοκληρώθηκε κι εμείς είμασταν πολύ συγκινημένοι! Αφού ολοκληρώσαμε, το κοινό που αποτελούνταν από μαθητές και εκπαιδευτικούς από άλλα σχολεία, μας έκαναν πολλές ερωτήσεις, κυρίως για την τουριστική εφαρμογή μας για κινητά (Ciao Roma), μιας και απευθυνόταν και σε άτομα με προβλήματα όρασης, κάτι το οποίο κρίθηκε ως ιδιαίτερα πρωτοποριακό και ευγενικό, αλλά και για τις φωτογραφίες μας. Η μεγάλη θέρμη που έδειξαν μας έκαναν να αισθανθούμε μεγάλη ικανοποίηση. Γι” αυτό και με μεγάλη χαρά απαντήσαμε σε όλες τις ερωτήσεις του κοινού και της κυρίας Ζαχαράτου και υποσχεθήκαμε ότι θα στείλουμε τους κατάλληλους συνδέσμους σε όσα σχολεία ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με παρόμοιες δράσεις!

Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο την παρουσίασή μας στην εκδήλωση

«Παρουσίαση Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων – Made by School 2023″, 

όπως προβλήθηκε στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, στις 3/5/2023

VIDEO:  DIGITAL ART – Παρουσίαση Δράσεων της Ομάδας – Made by School 2023

Αφού, ολοκληρώσαμε, παραμείναμε για να παρακολουθήσουμε μερικές ακόμα παρουσιάσεις, θεατρικά δρώμενα και γενικά έργα κι άλλων σχολείων, μέχρι που ήρθε πια η ώρα να φύγουμε.

Η ωραία αυτή εκπαιδευτική επίσκεψη, ολοκληρώθηκε με σύντομη παραμονή μας σε εμπορικό χώρο, προκειμένου να φάμε και να χαλαρώσουμε, αλλά και να γιορτάσουμε τη συνεργασία μας, καθ” όλη τη διάρκεια της χρονιάς! Μετά λοιπόν το φαγητό επιβιβαστήκαμε στο λεωφορείο μας και πάλι και επιστρέψαμε στο Αρκαλοχώρι.

Ήταν σίγουρα μία μοναδική εμπειρία για όλα τα μέλη της ομάδας μας, αφού μας δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσουμε το πρόγραμμα, για το οποίο δουλεύουμε τόσο καιρό!

Η ομάδα Digital Art

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης