Χριστούγεννα για όλους

Χριστούγεννα για όλους

Χριστούγεννα

Αγαπητοί συμμαθητές… Μια νέα χρονιά έρχεται να μας υποδεχτεί με αγάπη, εκπλήξεις, νέους στόχους, νέα όνειρα και ελπίδα πως και αυτή την χρονιά θα ζήσουμε όμορφες στιγμές!
    Άς αφήσουμε λοιπόν πίσω μας όλα τα άσχημα που μας συνέβησαν αυτή την χρονιά και ας κρατήσουμε μόνο τα καλά! Μια νέα, κενή σελίδα έτοιμη να γεμίσει από νέες εμπειρίες και όμορφες στιγμές!  Όλοι μας ευχόμαστε να είμαστε πάντα καλά εμείς και όλοι όσοι νοιαζόμαστε. Πραγματικά, είναι πολύ καλό που σκεφτόμαστε τα άτομα που αγαπάμε, ας σκεφτούμε, όμως, ότι υπάρχουν και άνθρωποι οι οποίοι ίσως να έχουν ανάγκη από την προσευχή μας κάθε φορά πριν πάμε για ύπνο. Ίσως για εμάς ένα πιάτο φαγητό να είναι κάτι δεδομένο που βρίσκουμε πάντα σπίτι, μόλις γυρίζουμε από το σχολείο, για κάποιους, όμως, όχι! Ίσως όλοι μαζί, σαν μια ομάδα να μπορούμε να αλλάξουμε αυτή την θλιβερή δυστυχώς κατάσταση. Ευτυχώς υπάρχουν τρόποι πολλοί για να ενεργήσουμε όλοι για ένα καλύτερο αύριο αυτών των ανθρώπων που μας έχουν ανάγκη περισσότερο από όσο νομίζουμε. Μερικοί τρόποι είναι οι εξής

         Να αφήνουμε κάθε φορά που πηγαίνουμε κάποια τροφή στα καταστήματα που διαθέτουν καλάθια βοήθειας για τους φτωχούς.

         Να προσφέρουμε ένα χρηματικό ποσό, όσο εμείς επιθυμούμε σε φιλανθρωπικές οργανώσεις ή ακόμα και στην εκκλησία του χωριού μας και από κει θα πάνε στους ανθρώπους που τα έχουν μεγάλη ανάγκη.

         Να στέλνουμε γραπτά μηνύματα με μικρή χρέωση  σε αριθμούς που μπορούμε να ενημερωθούμε από το διαδίκτυο ή την τηλεόραση που είναι επίσης μεγάλες φιλανθρωπικές οργανώσεις για την βοήθεια όλων των ανθρώπων που έχουν την ανάγκη μας.

          

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε όλοι είναι απλά να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους που μας έχουν τόσο ανάγκη. Τέτοιες άγιες μέρες πρέπει να είμαστε όλοι αγαπημένοι και να απλώνουμε το χέρι μας για βοήθεια όπου μπορούμε! Μην ξεχνάτε ότι πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι που θα μας χρειάζονται όλες τις μέρες του χρόνου.  Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τους δείξουμε ότι είμαστε εκεί γι’αυτούς.

 Καλά Χριστούγεννα σε  όλους,

με υγεία και αγάπη!

 

Σχολιάστε

Top