Κέικ πορτοκαλιού

Υλικά

240 ml ελαιόλαδο

2 φλυτζάνια ζάχαρη

1 φαρινάπ

4 αυγά

ξύσμα από 2 πορτοκάλια

1 κούπα χυμό πορτοκαλιού

Εκτέλεση 

Χτυπάω σε μια λεκάνη το λάδι με τη ζάχαρη. Ύστερα ρίχνω τα αυγά και το ξύσμα και τα χτυπάμε. Στη συνέχεια, ρίχνω το αλεύρι και χτυπάμε καλά.

Ρίχνω το μείγμα σε βουτυρωμένη φόρμα και το ψήνω για 45 λεπτά στους 180 βαθμούς C.

 

Γιώργος Γαραζανάκης

 

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης