Βιβλιοπαρουσιάσεις μέρος 2ο

sa

Ο λαβύρινθος των σκελετών – 39 στοιχεία

Αυτό το βιβλίο είναι το πρώτο από μια σειρά βιβλίων που σε ταξιδεύουν σε διάφορα μέρη του κόσμου ψάχνοντας  39 στοιχεία,  τα οποία αποκαλύπτουν τον θησαυρό της οικογένειας Cahill.

sa 

 Ο Λαβύρινθος των Σκελετών είναι ένα βιβλίο περιπέτειας και φαντασίας το οποίο γράφτηκε από τον Rick Riordan. H υπόθεση αφορά δυο αδέρφια που ανήκουν στην πιο ισχυρή οικογένεια που γνώρισε ποτέ ο κόσμος, τους Cahill. Παρόλα αυτά, η οικογένεια είναι διασκορπισμένη και η πηγή της δύναμης της έχει χαθεί. Η ιστορία ξεκινά με τον θάνατο της επικεφαλής της οικογένειας, Grace Cahill. Στη διαθήκη της δίνει στους κληρονόμους της μια επιλογή: μπορούν είτε να πάρουν ένα εκατομμύριο δολάρια, είτε ένα στοιχείο. Το πρώτο μέλος της οικογένειας των Cahill που θα συγκεντρώσει και τα 39 στοιχεία που βρίσκονται κρυμμένα σε ολόκληρο τον κόσμο, θα ανακαλύψει τι είναι αυτό που κάνει την οικογένεια τόσο ισχυρή – μια ασύγκριτη ανταμοιβή. Άρα οι Cahill μάχονται εναντίον των Cahill σε έναν αγώνα δρόμου, τον οποίο οι αναγνώστες παρακολουθούν γεμάτοι αγωνία μέσα από τους κεντρικούς χαρακτήρες, την δεκατετράχρονη Amy Cahill και τον εντεκάχρονο αδερφό της, Dan.

 Το βιβλίο είναι πραγματικά πολύ ενδιαφέρον και κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του αναγνώστη μέχρι το τέλος. Σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα να το διαβάσετε. Θα ενθουσιαστείτε!!!! 

 

                                                                         Γιάννης Χατζηπέτρου

Σχολιάστε

Top