Σώστε τον πλανήτη, αλλάξτε ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ!

254032364_651162835872002_7057176032846357759_nΗ κλιματική αλλαγή είναι εδώ!

Γράφουμε κείμενα διαμαρτυρίας με τα οποία εκπέμπουμε σήμα κινδύνου εκ μέρους όλων των θαλάσσιων οργανισμών που απειλούνται με εξαφάνιση. Στόχος μας η ευαισθητοποίηση στους κινδύνους που απειλούν τη βιωσιμότητα της θαλάσσιας ζωής από την κλιματική αλλαγή.

Παρατηρούμε ότι με το πέρασμα των χρόνων ο πλανήτης μας σταδιακά καταστρέφεται. Αν θέλουμε οι επόμενες γενιές να ζήσουν σε ένα καθαρό πλανήτη πρέπει να ξεκινήσουμε από τώρα να προσέχουμε το περιβάλλον. Ήδη οι πρώτες συνέπειες της κλιματικής αλλαγής είναι ήδη ορατές στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο.

H αιτία για τον αφανισμό των θαλάσσιων οργανισμών είναι ο άνθρωπος που ευθύνεται για την κλιματική αλλαγή. Λόγω του φαινομένου του θερμοκηπίου θερμαίνονται τα νερά και οι θαλάσσιοι μικροοργανισμοί αναγκάζονται να μετακινηθούν στους πόλους για να βρουν πιο δροσερό νερό. Επίσης οι πάγοι λιώνουν κι έτσι τα ζώα που ζουν σε παγωμένα μέρη κινδυνεύουν. Ακραία καιρικά φαινόμενα εμφανίζονται στις ζωές μας και κινδυνεύουμε από θανατηφόρα κουνούπια και αρρώστιες. Γι΄αυτό πρέπει να λάβουμε ΔΡΑΣΗ! Προστατέψτε τις θάλασσες και τις ακτές! Σκεφτείτε τα θαλάσσια ζώα! Σώστε τον πλανήτη και εσάς!

 

Άνθρωποι πρέπει να προσέχετε , η κλιματική αλλαγή έχει μεγάλο αντίκτυπο στους ωκεανούς. Είδη όπως ψάρια, γαρίδες, φάλαινες μεταναστεύουν, γιατί η ατμόσφαιρα θερμαίνεται κι έτσι τα ψάρια μεταναστεύουν προς τους πόλους . Ζεστό νερό σημαίνει λιγότερα ψάρια. Οι κοραλλιογενείς ύφαλοι φιλοξενούν πάνω από το 25% της θαλάσσιας ζωής αλλά δυσκολεύονται να επιβιώσουν όταν το νερό ζεσταθεί πολύ.

S.O.S.

Άνθρωποι σας ζητάμε να ευαισθητοποιηθείτε για να έχουμε ένα καλύτερο αύριο χωρίς μολυσμένες περιοχές και χωρίς απώλειες θαλάσσιων ζώων. Δεν μας ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ! Η άνοδος της στάθμης της θάλασσας προκαλεί πλημμύρες σε χαμηλές ακτές και απειλεί να βυθίσει νησιά . Τα υψηλότερα επίπεδα της θάλασσας μπορούν να βλάψουν σημαντικά καταφύγια για νεαρά ψάρια ή και για άλλα ζώα. ΤΙΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΠΡΟΣΕΞΤΕ…Δεν πρέπει να μολύνει άλλο ο άνθρωπος το περιβάλλον.

S.O.S.

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας στο "Σώστε τον πλανήτη, αλλάξτε ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ!"

Σχολιάστε

Top