e-UNIque Days 2021

  • Οι UNIque Days είναι δωρεάν ημερίδες στις οποίες μαθητές έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από φοιτητές για τις σχολές που τους ενδιαφέρουν. Φέτος, διεξάγονται για 5η χρονιά.
    Απευθύνονται σε μαθητές/τριες  Γ’ Γυμνασίου, Α’, Β’ ή Γ’ Λυκείου.

Φέτος, λόγω της πανδημίας, οι ημερίδες θα πραγματοποιηθούν εξολοκλήρου Online μέσω των πλατφορμών google meet και zoom. Οι ημερίδες θα λάβουν χώρα Σάββατα και Κυριακές.

Φέτος, θα πραγματοποιηθούν 4 ενημερωτικές ημερίδες:
– για τα τμήματα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου καθώς και τα τμήματα Φυσικής, Χημείας, Μαθηματικών και Πληροφορικής το Σάββατο, 17 Απριλίου 2021 και την Κυριακή 18 Απριλίου 2021.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ STEM ΔΕ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ WORKSHOPS.

– για τις Ανθρωπιστικές Σπουδές το Σάββατο, 24 Απριλίου 2021 (θα πραγματοποιηθεί το open dialogue) και την Κυριακή 25 Απριλίου 2021 (θα πραγματοποιηθούν τα workshops).

– για τις σπουδές Οικονομίας και Πληροφορικής το Σάββατο, 8 Μαΐου 2021 (θα πραγματοποιηθεί το open dialogue) και την Κυριακή 9 Μαΐου 2021 (θα πραγματοποιηθούν τα workshops).

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΜΕΧΡΙ 25/3!

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και η ημερομηνία της ημερίδας για τις Επιστήμες Υγείας.

Κατά τη διάρκεια της κάθε ημερίδας θα πραγματοποιηθούν:
– παρουσιάσεις, στις οποίες θα μάθεις βασικές πληροφορίες για κάθε σχολή / τμήμα & ανοιχτοί διάλογοι, που θα συζητήσεις τις απορίες σου με ενεργούς φοιτητές από τις προαναφερθείσες σχολές (OPEN DIALOGUE)
– προσομοιώσεις των εργαστηρίων για το κάθε τμήμα, με σκοπό να αντιληφθείς ακόμα πιο πρακτικά το αντικείμενο κάθε τμήματος (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ)

70% των μαθητών που έχουν έρθει ως τώρα σε UNIque Days δήλωσαν ότι επέλεξαν με σιγουριά τις σχολές που θα συμπληρώσουν τελικά στο μηχανογραφικό τους!!!

Πληροφορίες εδώ

Δήλωση συμμετοχής εδώ