ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑΙΝΙΑ;

Movies

Για τους φίλους του κινηματογράφου η Δήμητρα Κουτσοθανάση είδε τις παρακάτω ταινίες και μας τις προτείνει:

1.Ο τελευταίος κυνηγός μαγισσών

Σκηνοθεσία : Breck Eisner

Ηθοποιοί :Vin Diesel, Rose Leslie, Elijan Wood, Olaful Darn Olafsan, Rena Owen, Michael Caine, Josieph s Be Bankole,Michael Hosley ,Lotte Verbeek, Inbar Lavi.

Υπόθεση: Ο σύγχρονος κόσμος έχει πολλά μυστικά , αλλά το πιο εντυπωσιακό όλων είναι το ότι οι μάγισσες ζουν ανάμεσά μας , μοχθηρά υπερφυσικά πλάσματα που θέλουν να εξαπλώσουν το ‘’μαύρο θάνατο’’ στο κόσμο. Στρατιές κυνηγών μαγισσών πολεμούν τον αφύσικο αυτό εχθρό εδώ και αιώνες σε όλες τις γωνιές του κόσμου ανάμεσα στους οποίους ο Κόλντερ , ένας γενναίος πολεμιστής που κατάφερε να εξοντώσει την παντοδύναμη ‘’Βασίλισσα των Μαγισσών’’ και να αφανίσει τους ακολούθους της .  

Τη στιγμή πριν το θάνατο της , η Βασίλισσα καταριέται το ν Κόλντερ με αθανασία , χωρίζοντας τον για πάντα από την πολυαγαπημένη γυναίκα και την κόρη του στη μετά θάνατο ζωή . Σήμερα , ο Κόλντερ είναι ο μόνος του είδους του που απομένει και έχει περάσει κυνηγώντας μάγισσες. Όμως , αυτό που δεν ξέρει είναι ότι η Βασίλισσα έχει αναστηθεί και ζητά εκδίκηση , κάτι που θα οδηγήσει σε μια επική μάχη , η οποία θα καθορίσει την επιβίωση του ανθρώπινου είδους.

lastwitchhunter-afisa

2. Το νησί του φόβου

 Σκηνοθεσία : Shane Dax Taylor

Ηθοποιοί: Dominic Purcell, Luce Mably, Claudia Church , Marie Avgeropoylos , Chelsea Edmunson , Tricia Heilfer

Υπόθεση : Εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα , η ταινία θα ζωντανέψει  τους χειρότερους φόβους σας . Ένα ζευγάρι το οποίο κάνει διακοπές σε ένα απομονμένο νησί στις Μπαχάμες θα βρεθεί κυνηγημένο από μια ομάδα σύγχρονων  πειρατών οι οποίοι θα διεκδικήσουν με άγριο τρόπο να κλέψουν  την ταυτότητα , αλλά και την ίδια τους την ζωή . 

ISOLATION_POSTER

3.Star Wars: H δύναμη ξυπνάει

Σκηνοθεσία : J.J. Abrams

Ηθοποιοί : Harrison Ford , Adam Driver , Daisy Radley , Carrie Gleeson , Oscar Isaac , Gwendoline Christie , Mark Hamil

Υπόθεση : Η Luscasfilm και ο οραματιστής σκηνοθέτης J.J. Abrams ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σας ταξιδέψουν σε έναν γαλαξία πολύ μακριά από εδώ καθώς το STAR WARS επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη , 30 χρόνια μετά την επιστροφή των Τζεντάϊ.

poster

Σχολιάστε

Top