Back to school

ΑΠΟ: Εργαστήριο Πληροφορικής - Σεπ• 16•16

Φίλοι μας, καλώς ορίσατε στην παρέα μας… Ύστερα από τρεις μήνες διακοπών γεμάτοι ξεκούραση και φυσικά παραλία πιστεύουμε πως είστε αρκετά ανανεωμένοι και έτοιμοι για την καινούρια σχολική χρονιά που μας περιμένει.

Σήμερα  12 Σεπτεμβρίου όλα τα σχολεία της χώρας μας άνοιξαν τις πόρτες τους και υποδέχτηκαν μαθητές και καθηγητές οι οποίοι είχαν στα πρόσωπά τους ένα όμορφο χαμόγελο το οποίο προϋποθέτει ένα καλό ξεκίνημα για την νέα σχολική χρονιά. Όλοι τους λοιπόν  προϋπαντήθηκαν και μοιράστηκαν σήμερα τις αναμνήσεις και εμπειρίες από το καλοκαιράκι που έφυγε.

Ο καθιερωμένος για την χώρα μας «Αγιασμός» τελέστηκε στο προαύλιο του σχολείου από τον ιερέα του χωριού (Δομενίκου),Πατέρα Δημήτριο και τον Πατέρα Χριστόφορο. Φυσικά υπό την παρουσία  όλων των καθηγητών και μαθητών .Ο Πατέρες ευχήθηκαν στους μαθητές ,καλή πρόοδο  στα μαθήματά τους και καλή σχολική χρονιά.

                                  

 

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι ευχές όλων των καθηγητών καθώς και η ανάγνωση  του μηνύματος του Υπουργού Παιδείας, κ.Φύλλη, από τον διευθυντή του σχολείου μας κ.Κουκούλη. Έπειτα και εκείνος με τη σειρά του μας εξέφρασε τις ευχές του για την νέα σχολική χρονιά. Ακόμη μας ενημέρωσε για τις αλλαγές του εκπαιδευτικού συστήματος της χώρας μας(αναφέρονται στο επόμενο άρθρο).

Αυτά για σήμερα φίλοι μας…. Με τη σειρά μας να σας ευχηθούμε καλή σχολική χρονιά!!!

Η νέα αρχισυντάκτρια: Μαγαλιού Ιωάννα.

Σχολιάστε

Top