Οι 10 καλύτεροι tattoo artist στον κοσμο.

ΑΠΟ: papamelin - Οκτ• 31•16

Γεια σας φίλοι και φίλες! Με λένε Μελίνα και μαζί θα ασχοληθούμε με την τέχνη. Φυσικά υπάρχουν πολλά είδη τέχνης, όπως η ζωγραφική, η λογοτεχνία, η λαογραφία, η γλυπτική και άλλα πολλά τα οποία θα αναλύσουμε μαζί.

Σήμερα θα ασχοληθούμε με ένα είδος τέχνης που αφορά περισσότερο εμάς του εφήβους και όλοι θα θέλαμε να έχουμε ένα. Είναι τα λεγόμενα tattoo.

H λέξη tattoo (τατουάζ) προέρχεται από την πολυνησιακή λέξη «ta», που σημαίνει κάτι το εντυπωσιακό και την ταϊτινή λέξη «tatau» που σημαίνει «για να σηματοδοτεί κάτι». Τα τατουάζ συνυπάρχουν με τον άνθρωπο περίπου από το 6.000 π.Χ. ως μορφή έκφρασης.

Τα tattoo δεν είναι μια ακόμα μόδα αλλά τρόπος έκφρασης και συναισθημάτων. Οι tattoo artists δημιουργούν με καμβά το ανθρώπινο σώμα, σαν άλλοι ζωγράφοι! Υπάρχει ποικιλία σε σχέδια και τεχνικές του τατουάζ όπως είναι τα tattoo letters, μανίκι, ακόμη και glitter. Επίσης τα πιο συχνά σημεία για tattoo είναι η πλάτη και τα χέρια. Εξαιρετικά tattoo studios έχει επίσης η Αθήνα ενώ πολύ φημισμένος  είναι και ο Nico  tattoo της Θεσσαλονίκης, με εξαιρετικούς tattoo artist

Κατά μέσο όρο οι δημιουργοί μπορούν να κερδίσουν περίπου $100 ανά ώρα υπηρεσίας. Για τους πραγματικά καλούς και δημοφιλείς, ο αριθμός αυτός μπορεί να αυξηθεί πολλές φορές. Κάποιοι μπορεί να χρεώνουν ένα υψηλότερο ποσό, λόγω των δεξιοτήτων τους και της ζήτησης για τις υπηρεσίες τους. Πάμε να γνωρίσουμε τους 10 πλουσιότερους tattoo  artist.

10. Mike Rybendall $125 την ώρα

tattoo artist

Εμπνέεται από  την Ανατολική κουλτούρα, κυρίως ιαπωνικής προέλευσης.

9. Bob Tyrell $150 την ώρα

tattoo artist

Ο Tyrell ειδικεύεται στα ρεαλιστικά μαύρα και γκρι πορτρέτα.

8. Dave Tedder $150 την ώρα.

tattoo artist

Ο Dave Tedder ξεκίνησε ως ένας piercer στη Νότια Καρολίνα, ένα μέρος που θεωρεί την τέχνη του τατουάζ παράνομη. Στη συνέχεια μετακόμισε στη Φλόριντα για να μάθει περισσότερα σχετικά με την τέχνη.

7. Bradon Bond $200 την ώρα

tattoo artist

Ο Bond είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους και με                                                                             περισσότερη δημοσιότητα καλλιτέχνες τατουάζ στον κόσμο.

6. Stephanie Tamez $200 την ώρα

plousioi tattoo artist

Η Tamez ειδικεύεται  στην  τυπογραφία, όπως tattoo γράμματα και                                          γραμματοσειρές με κομψό design. Της αρέσει επίσης να μπερδέυει                                                                     τις γραμματοσειρές.

5.Kat von D $200+ την ώρα

plousioi tattoo artist

Αυτή φέρεται να έχει $5.οοο.000. Η ελάχιστη χρέωση της Kat είναι $200 την ώρα.

4. Paul Booth $300 την ώρα

plousioi tattoo artist

Αν είσαι σε μια heavy metal, industrial, progressive or gothic rock and roll μπάντα τότε ο Paul είναι ο άνθρωπος σου.

Ειδικεύεται σε εκείνα τα πράγματα που αγαπάνε οι rockers. Τα αγαπημένα του είναι τα ρεαλιστικά tattoo  τρόμου και gothic τατουάζ σε κλίμακα του γκρι. Είναι γνωστός για τις σχολαστικές λεπτομέρειες δαιμόνων.

3. Anil Gupta $450 την ώρα

plousioi tattoo artists

Έχει τη δυνατότητα να κάνει τατουάζ πίνακες ομοίους με του Leonardo da Vinci και του Salvador Dali. Τατουάζ την Mona Lisa….. Φανταστικό???

2.Ami James $500 την ώρα

Ami James

Αυτός φέρεται να έχει μια καθαρή περιουσία των $ 5.100.000.

1. Scott Campbell $1000 την πρώτη ώρα και $200 στο τέλος

Scott Campbell

Μέσα στους πελάτες του βρίσκονται ο Marc Jacobs, ο Josh Hartnett και ο Heath Ledger. Ειδικεύεται στην τυπογραφία και στα antique διακοσμητικά στοιχεία. Μπορεί να κάνει κλασικά σχέδια όπως άγκυρες και ιστιοφόρα.

 

                                                 πηγή:e-diva.gr

                                                            protagon.gr

                                                                                ΜΕΛΙΝΑ ΠΑΠΠΑ

Σχολιάστε

Top