Οι 10 καλύτεροι tattoo artist στον κόσμο

ΑΠΟ: papamelin - Νοε• 15•16

Γειά σας φίλοι και φίλες. Ονομάζομαι Μίνα και μαζί θα ασχοληθούμε με τις τέχνες. Φυσικά υπάρχουν πολλά είδη τέχνης όπως είναι η ζωγραφική, η λογοτεχνία, η γλυπτική και άλλα πολλά τα οποία θα αναλύσουμε μαζί.  Σήμερα θα ασχοληθούμε με ένα είδους τέχνης που αφορά περισσότερο εμάς τους έφηβους. Είναι τα λεγόμενα τατουάζ.

Η λέξη tattoo, είναι  δανεισμένη  από την πολυνησιακή  λέξη tatau, που σημαίνει ορθός, έντεχνος. Πριν την εισαγωγή της Πολυνησιακής λέξης στο λεξιλόγιο, η πρακτική του τατουάζ περιγραφόταν  ως τσιμπήματα, ζωγραφική ή χρώση. Οι ναυτικοί κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους λάνσαραν αργότερα, τόσο τη λέξη όσο την επαναφορά της ιδέας του τατουάζ στην Ευρώπη. Οι θαυμαστές του τατουάζ μπορεί να αναφέρονται στα τατουάζ ως «μελάνι», «κομμάτια», «τέχνη του δέρματος» «τέχνη του τατουάζ», «τατς», ή «δουλειά», ενώ οι δημιουργοί ως «καλλιτέχνες του τατουάζ», «τατούερς», ή «τατούιστς» και τα μέρη όπου εργάζονται ως «καταστήματα τατουάζ», «στούντιο τατουάζ» ή «αίθουσες τατουάζ».

Τα Tattoo δεν είναι μία ακόμη μοδα, αλλά τρόπος έκφρασης σκέψεων και συναισθημάτων. Οι Tattoo artist δημιουργούν με καμβά το ανθρώπινο σώμα, σαν άλλοι ζωγράφοι.Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και τεχνικές του τατουάζ, όπως είναι τα tattoo letters, μανίκι, ακόμη και glitter. Επίσης, τα πιο συχνά σημεία για tattoo είναι η πλάτη και τα χέρια.

Κατά μέσο όρο, οι δημιουργοί μπορούν να κερδίσουν περίπου $ 100 ανά ώρα υπηρεσίας. Για τους πραγματικά καλούς και δημοφιλείς, ο αριθμός αυτός μπορεί να αυξηθεί πολλές φορές. Κάποιοι μπορεί να χρεώνουν ένα υψηλότερο ποσό, λόγω των δεξιοτήτων τους και της ζήτησης για τις υπηρεσίες τους. Ποιοι είναι όμως οι πιο πλούσιοι Tattoo artists ;

Mike Rubendall – $125 την ώρα

tattoo artist

Bob Tyrrell – $150 την ώρα

tattoo artist

Dave Tedder – $150 την ώρα

tattoo artist

Brandon Bond – $200 την ώρα

tattoo artist

Stephanie Tamez – $200 την ώρα

plousioi tattoo artist

Kat von D – $200+ την ώρα

plousioi tattoo artist

Paul Booth – $300 την ώρα

plousioi tattoo artist

Anil Gupta – $450 την ώρα

 

plousioi tattoo artists

Ami James – $500 την ώρα

 

Ami James

Scott Campbell – $1,000 την πρώτη ώρα και $200 στο τέλος

Scott Campbell

ΠΗΓΕΣ:http://www.ediva.gr/kalyteroi-tattoo-artists-studio-athina-thesalloniki/

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%AC%CE%B6

 

 

Σχολιάστε

Top