ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΑΠΟ: Εργαστήριο Πληροφορικής - Δεκ• 15•15

               «Ένας άλλος κόσμος»αυτός του  Χριστόφορου Παπακαλιάτη

Η νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Ένας άλλος κόσμος» είναι έτοιμη να μας βάλει στον μαγικό κόσμο του σκηνοθέτη… και να τον γνωρίσουμε online στα

www.enasalloskosmos.gr 

www.worldsapartfilm.com

Τo δυναμικό, δίγλωσσο site είναι διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες (desktop, laptop, mobile  tablet). Περιλαμβάνει trailer, ειδήσεις, βιογραφικά των πρωταγωνιστών, περιγραφή τοποθεσιών, media kit καθώς και αποκλειστικά βίντεο και φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας.
Καθώς πλησιάζει η πρεμιέρα, το website θα ανανεώνεται συνεχώς, ενώ όταν η ταινία βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες θα προσφέρει τη δυνατότητα απευθείας αγοράς εισιτηρίων για τα Village Cinemas.

Οι πέντε teaser αφίσες μόλις κυκλοφόρησαν και εκφράζουν τις αντικρουόμενες έννοιες της ταινίας. Πώς συνδυάζεται η Κρίση και ο Έρωτας; Πώς μπορεί να συνυπάρξει εικαστικά κάτι τόσο όμορφο με κάτι τόσο κυνικό και ρεαλιστικό; Αυτή η αντίθεση έγινε η βάση για τα εικαστικά των αφισών, δημιουργώντας μία σειρά δημιουργικών όπου οι πρωταγωνιστές απεικονίζονται μονοχρωματικά, σχεδόν δεσποτικά, αποδίδοντας την αίσθηση της κάθε ιστορίας. Συμπληρωματικά με την τεχνική double exposure, δημιουργείται μία δεύτερη ανάγνωση της αφίσας, που αφορά κυρίως στο ερωτικό κομμάτι του κεφαλαίου στο οποίο ανήκουν.
To web design, development και τον σχεδιασμό των αφισών έκανε η Kommigraphics Design Studio.

Η νέα ταινία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 17 Δεκεμβρίου 2015.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στο εξωτερικό με τον τίτλο «Worlds apart».

Πρόκειται για μια ερωτική τριλογία με κοινό φινάλε. Τρεις ιστορίες αγάπης ανάμεσα σε Έλληνες και ξένους υπηκόους, η οποία ξεδιπλώνεται σε μια Ελλάδα που αλλάζει ραγδαία. Τρεις γενιές που πολεμούν να αντέξουν μια σκληρή πραγματικότητα, μέσα από έναν δυνατό έρωτα.
Διαφορετικές ιστορίες, διαφορετικές γενιές, διαφορετικές οπτικές. Ο παρανομαστής, όμως, κοινός. Η οικονομική κρίση, το εργασιακό, το μεταναστευτικό, ο φασισμός, αλλά και το αιώνιο ερώτημα «ο Έρωτας μπορεί να τα αλλάξει όλα;».

Ένα καστ σημαντικών ηθοποιών από Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική και Ασία δίνει φως στους ήρωες και τις ιστορίες τους. Ανάμεσά τους, ο J.K.Simmons, ο οποίος βραβεύτηκε με Όσκαρ Β’ ανδρικού ρόλου αλλά και Χρυσή Σφαίρα, για την ταινία «Whiplash» («Χωρίς μέτρο»). Πρωταγωνιστούν, επίσης, οι: Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Andrea Osvart, Μαρία Καβογιάννη, Μηνάς Χατζησάββας, Tawfeek Barhom, Νίκη Βακάλη.

http://www.protothema.gr

 

Ιωάννα Μαγαλιού Συντάκτρια Κοινωνικής Παθογένεια

Σχολιάστε

Top