Μπορεί στις ταινίες η πρωταγωνίστρια να τρώει το παγωτό με το κουτάλι στη σούπας μόνο όταν είναι στενοχωρημένη, στην πραγματική ζωή όμως δεν είναι μόνο η κακή διάθεση που μας οδηγεί στο ψυγείο αλλά και η χαρούμενη, όπως έδειξε έρευνα που έγινε στη Μ. Βρετανία. Όταν είμαστε πολύ χαρούμενοι όχι μόνο δεν νοιαζόμαστε για τις θερμίδες αλλά γενικά ασχολούμαστε λιγότερο με το να διατηρήσουμε το βάρος μας ή να μείνουμε πιστοί στο πρόγραμμα της διατροφής μας.
2.Το κρύοΌσο πιο χαμηλή είναι η θερμοκρασία τότε περισσότερο τρώμε. Ο οργανισμός χρησιμοποιεί το λίπος του για μόνωση από το κρύο και την τροφή για να ανεβάσει τη θερμοκρασία του. Έτσι, όπως έδειξε έρευνα του Πανεπιστημίου Yale όταν βρισκόμαστε σε ψυχρό κλίμα τείνουμε να τρώμε πιο πολύ ενώ αποθηκεύεται και περισσότερο λίπος.
We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.Ok