«Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» βάζει χρώμα και μας παρουσιάζεται τον Μάρτιο

ΑΠΟ: Εργαστήριο Πληροφορικής - Φεβ• 19•16

Εσείς δεν έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς θα ήταν μια από τις παλιές, κλασικές, ασπρόμαυρες ελληνικές ταινίες, έγχρωμη; Τα σικάτα φορέματα τι χρώμα είχαν; Τα καπέλα; Τα κοστούμια ήταν μόνο γκρι;

Η απορία θα σας λυθεί άμεσα τουλάχιστον για την κλασική «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» με τον Γιώργο Κωνσταντίνου και την Μάρω Κοντού.

Ο Κινηματογραφικός Οργανισμός Καραγιάννης –Καρατζόπουλος γιορτάζει τα 50 χρόνια παρουσίας του στον κινηματογράφο και παρουσιάζει την αγαπημένη ταινία του 1965 με πολλά χρώματα, σαν να γυρίστηκε χτες. Ο χρωματισμός της ταινίας πραγματοποιήθηκε από την εταιρία WEST WING STUDIOS inc. στην Φλόριντα των ΗΠΑ.

Η ταινία θα προβληθεί στους κινηματογράφους από τις 10 Μαρτίου, ωστόσο ήδη έχει δημοσιοποιηθεί ένα μικρό τρέιλερ.

Και ναι, η κ. Κοκοβίκου (ή Ελενίτσα) φορούσε υπέροχα χρωματιστά φορέματα, το καπελάκι του Αντωνάκη ήταν άσπρο και της μπεμπέκας ροζ.

Ημερομηνία εξόδου στους κινηματογράφους: 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

ΔΙΑΝΟΜΗ: SPENTZOS FILM

ΣΕΝΑΡΙΟ -ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ

Παραγωγή
ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ – ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

ΕΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ 1965

ΕΙΔΟΣ: ΚΩΜΩΔΙΑ

ΗΘΟΠΟΙΟΙ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ , ΚΟΝΤΟΥ ΜΑΡΩ, ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΟΥ ΔΕΣΠΩ, ΞΕΝΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΓΩΓΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΔΟΥΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΛΙΛΥ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙΤΗ, ΚΑΛΛΙΒΩΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΚΕΔΡΑΚΑΣ ΝΑΣΟΣ, ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΚΑΒΒΑΔΙΑ ΤΑΣΣΩ, ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΜΟΣΧΟΝΑ ΜΠΕΤΤΥ, ΜΑΖΑΡΑΚΗ ΛΟΛΑ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΝΤΟΡΑ, ΦΛΩΡΑ ΜΙΚΑ, ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΖΕΝΗ, ΧΡΥΣΟΧΟΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ, ΡΟΖΑΝ ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ, ΚΕΦΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΤΖΙΦΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ,ΡΩΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Περίληψη

Ένας δημόσιος υπάλληλος αποφασίζει να παντρευτεί την κοπέλα, με την οποία συζεί και την καταπιέζει για μια δεκαετία. Εκείνη αποφασίζει να διεκδικήσει αυτά που της έχει στερήσει όλα αυτά τα χρόνια.

Ψηφιοποίηση σε High-definition
Άγγελος Αργυρούλης
Saifedine Salim
Sklavis Film Lab Co.

Επεξεργασία ήχου
Γιώργος Ραμαντάνης
DNA Lab

Μαγαλιού Ιωάννα :Συντάκτρια Κοινωνικής Παθογένειας

Σχολιάστε

Top