αν έχεις ένα φίλο είσαι…»ΠΛΟΥΣΙΟΣ»

ΑΠΟ: ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΑΛΑΤΙΝΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ - Μάι• 01•14

                         ΦΙΛΙΑ
  Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή ενός ανθρώπου είναι η φιλία. Ο άνθρωπος έχει ανάγκη να αγαπήσει και να αγαπηθεί γι’ αυτό ψάχνει να βρει κάποιον που να νοιάζεται γι’ αυτόν και να τον κάνει να νιώθει χαρούμενο .Αυτό ονομάζεται ΦΙΛΙΑ.

filia

Φίλος είναι αυτός που θα τον εμπιστευθείς ,που θα σε συμβουλεύσει και θα σε στηρίξει στις δύσκολες στιγμές .Ένας φίλος ποτέ δεν θα σε προδώσει και όσες φορές και να μαλώσετε ποτέ δεν θα σου κρατήσει κακία .

images (4)

Υπάρχουν διαφόρων ειδών φιλίες .Μπορεί να υπάρξει φιλία ανάμεσα σε δύο ανθρώπους ακόμα και ανάμεσα σε έναν άνθρωπο και σε ένα ζώο .Η φιλία ανάμεσα σε δύο ανθρώπους μπορεί να μην είναι πάντα ειλικρινής αντίθετα με την φιλία ανάμεσα σε έναν άνθρωπο και σε ένα ζώο

download (1)

 

είναι αγνή και ειλικρινής αφού ένα ζώο δεν θα προδώσει ποτέ έναν άνθρωπο .Το μόνο που θα προσπαθεί είναι να τον προστατεύει και να του κρατάει συντροφιά .

Η φιλία μεταξύ δύο ανθρώπων στις μέρες μας είναι δύσκολο να βρεθεί , διότι οι περισσότεροι άνθρωποι κοιτάνε μόνο το συμφέρον τους .Αν κάποιος βρει την αληθινή φιλία είναι τυχερός αφού είναι σπάνιο να βρεθεί στις μέρες μας…

images (5)

_____________________________________

Φιλία λέξη ιερή ,φιλία λέξη θεία
που γράφεται μες ‘την καρδιά
και ΟΧΙ στα βιβλία..!!

  Φιλία δεν είναι να έχεις κάποιον απλά
για παρέα και συντροφιά ,φιλία είναι
να έχεις κάποιον απλά για να σε αγαπά!!!

 Με φίλους εμεγάλωσα ,
με φίλους θα πεθάνω
και αν είναι για τους
φίλους μου και τη
ζωή μου χάνω..!!!

 Μέσα στο βούρκο της ζωής ,
μέσα στην αδικία υπάρχει
μια λέξη ιερή που λέγεται
ΦΙΛΙΑ..!!

images (6)

 

Έλενα- Ματίνα- Νατάσα- Γεωργία – Αλεξάνδρα -Σοφία -Μαριάννα

Σχολιάστε

Top