ΜΙΑ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΜΕΡΑ……….

1Εικόνα7

Το άθλημά μου είναι η κολύμβηση και πιστεύω ότι είναι ένα από τα πιο δύσκολα αθλήματα καθώς είναι πολύ κουραστικό και γυμνάζει όλα τα μέρη του σώματος. Επίσης είναι ένα άθλημα με πολύ λίγους τραυματισμούς και ατυχήματα. Παρόλη την κούραση από τις προπονήσεις δεν έχω σκεφτεί ποτέ να το σταματήσω καθώς πιστεύω, ότι η ζωή μου χωρίς αυτό θα ήταν πολύ άδεια και βαρετή. Οι φορές που δεν πηγαίνω κολυμβητήριο είναι πολύ λίγες και οι λόγοι που δεν πηγαίνω είναι μόνο, λόγοι διαβάσματος. Έχω μάθει να εκμεταλλεύομαι το χρόνο μου έτσι ώστε να καταφέρνω να πηγαίνω, χωρίς όμως να έχω κάνει πασαλείμματα στα μαθήματά μου.

Η μέρα μου αρχίζει με πρωινό ξύπνημα στις 5:00 το πρωί, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, καθώς έχω πρωινή προπόνηση. Στη συνέχεια πηγαίνω στο σχολείο, τις υπόλοιπες μέρες ακολουθώ το ίδιο πρόγραμμα χωρίς την πρωινή προπόνηση. Με την λήξη του σχολείου πηγαίνω κατευθείαν στο σπίτι χωρίς χάσιμο χρόνου, τρώω μεσημεριανό, διαβάζω ότι προλαβαίνω και έπειτα, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή πηγαίνω στα αγγλικά φροντιστήριο. Μόλις τελειώνω τα αγγλικά κατευθύνομαι προς το Ποσειδώνιο κολυμβητήριο, το οποίο βρίσκεται στην παραλία, απέναντι από το Μέγαρο Μουσικής. Αρχίζω με γυμναστήριο στις 5:30 και μπαίνω στο νερό στις 6:15. Η προπόνηση διαρκεί δύο ώρες από τις 6:30 μέχρι τις 8:30. Η στιγμή που τελειώνει η προπόνηση είναι η καλύτερή μας. Κάνουμε περίπου μισή ώρα μέσα στα αποδυτήρια (στην καλύτερη περίπτωση)!!! Επιστρέφω σπίτι συνήθως κατά τις 8:40. Τρώω βραδινό και μετά (τις περισσότερες φορές) τελειώνω τα μαθήματα, που μου έχουν μείνει. Αυτό είναι το καθημερινό μου πρόγραμμα.

Τα αποτελέσματα δεν είναι ανάλογα της κούρασης και δεν ξέρω αν αυτό που κάνω αξίζει, καθώς στερούμαι πολλά πράγματα που κάνουν τα παιδιά της ηλικίας μου. Έχω πάρει μέρος τρεις φορές σε πανελλήνια πρωταθλήματα και κυνηγώ, στα ατομικά την οχτάδα και στα ομαδικά την τριάδα. Κολυμπάω όλα τα στυλ (ελεύθερο, ύπτιο, πεταλούδα, πρόσθιο) με αγαπημένα μου το πρόσθιο και το ελεύθερο.

Καναροπούλου Κατερίνα

 

Σχολιάστε

Top