Το διαδίκτυο και οι νέοι. Παρουσίαση ομάδας μαθητριών του Γ1 Τμήματος.

Στο πλαίσιο του μαθήματος «Εργαστήριο Δεξιοτήτων» στην ενότητα Ασφάλεια στο Διαδίκτυο, οι μαθήτριες του Γ1 τμήματος του σχολείου μας, Αθανασοπούλου Ελένη, Αθανασοπούλου Ιωάννα, Ζαβέρδα Μαρία, Κουτρουμάνη Μαριλένα, και Νικολακοπούλου Ειρήνη με υπεύθυνο εκπαιδευτικό τον κ. Γιωτόπουλο Γιώργο παρουσίασαν την εργασία τους με τίτλο «ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ».

Σύμφωνα με τις μαθήτριες:

Στις παρακάτω διαφάνειες θα δείτε κάποιες πληροφορίες σχετικά με το διαδίκτυο και τη συμπεριφορά των νέων προς αυτό. Αρχικά θα παρουσιάσουμε ποιες δυνατότητες μας προσφέρει το διαδίκτυο. Έπειτα τους τρόπους  με τους οποίους μπορεί να αντιμετωπίσει ένας νέος  τους κινδύνους του διαδικτύου και τέλος τους κανόνες  που διέπουν το διαδίκτυο για μια ασφαλή και λελογισμένη χρήση του.

Επιπροσθέτως, οι ακόλουθες πληροφορίες είναι παρμένες από την ζωή της κάθε μίας, γι’ αυτό δεν ακολουθούνται από πηγές. Οι πηγές που παρατίθενται αφορούν μόνο στις φωτογραφίες που έχουν εισαχθεί στην παρουσίαση.

Οι μαθήτριες του Γ1 τμήματος

  • Αθανασοπούλου Ελένη
  • Αθανασοπούλου Ιωάννα
  • Ζαβέρδα Μαρία
  • Κουτρουμάνη Μαριλένα
  • Νικολακοπούλου Ειρήνη

http://blogs.sch.gr/gymsarav/files/2023/01/ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ-1.pdf

ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Περί ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 165 Άρθρα
Georgios F. Giotopoulos is the Headmaster of Junior High School of Saravali, Patras, Greece. He has 22 years' experience as an adult trainer in the field of vocational training. His interests concern transformative learning and especially transformative learning through aesthetic experience, vocational training, adult education, education management, and teachers’ evaluation. https://eap.academia.edu/GeorgeGiotopoulos https://www.researchgate.net/profile/Georgios_Giotopoulos2

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης