Ενασχόληση στο διαδίκτυο. Παρουσίαση ομάδας μαθητριών του Γ1 Τμήματος.

Στο πλαίσιο του μαθήματος «Εργαστήριο Δεξιοτήτων» στην ενότητα Ασφάλεια στο Διαδίκτυο, με υπεύθυνο εκπαιδευτικό τον κ. Γιωτόπουλο Γιώργο έγινε σχετική παρουσίαση από μαθήτριες του Γ1 τμήματος του σχολείου μας.

Στην εποχή μας το διαδίκτυο είναι πολύ απαραίτητο στις ζωές των ανθρώπων για πολλούς λόγους. Πιο συγκεκριμένα οι έφηβοι χρησιμοποιούν το διαδίκτυο ως διαφυγή από την πραγματικότητα, για να ξεχαστούν από διάφορα θέματα που συμβαίνουν στην ζωή τους και τους αγχώνουν και για επικοινωνία και διασκέδαση με τους φίλους τους. Οι γυναίκες χρησιμοποιούν το διαδίκτυο ως ένα μέσο που τους βοηθάει στην δουλειά τους, αντίθετα με τους άντρες που μπαίνουν περισσότερο για την ψυχαγωγία τους, για να παίξουν π.χ. παιχνίδια online και για να αγοράσουν ηλεκτρονικά προϊόντα πάρα για επαγγελματικούς λόγους. Με αυτά τα παραδείγματα καταλαβαίνουμε πόσο εξαρτημένοι είμαστε από το διαδίκτυο και πόσο το χρειαζόμαστε για καθημερινές ανάγκες.

Θεοδωρoπούλου Πηνελόπη
Δημητριάδη Χριστίνα
Κοντογεωργοπούλου Σταυρούλα
Αθανασοπούλου Κωνσταντίνα

http://blogs.sch.gr/gymsarav/files/2023/01/paroys.cleaned.pdf

 

ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Περί ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 176 Άρθρα
Georgios F. Giotopoulos is the Headmaster of Junior High School of Saravali, Patras, Greece. He has 22 years' experience as an adult trainer in the field of vocational training. His interests concern transformative learning and especially transformative learning through aesthetic experience, vocational training, adult education, education management, and teachers’ evaluation. https://eap.academia.edu/GeorgeGiotopoulos https://www.researchgate.net/profile/Georgios_Giotopoulos2

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης