Υποβολή έργου Erasmus+ από το Γυμνάσιο Σαραβαλίου σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό φορέα ΚΥΚΛΗΣΙΣ

Λίγα λόγια για το υποβληθέν έργο  ERASMUS+ KA220-SCH

Το Γυμνάσιο Σαραβαλίου σε συνεργασία με τον εκπαιδευτικό φορέα ΚΥΚΛΗΣΙΣ

(Εκπαίδευση-Πολιτισμός-Περιβάλλον,  διεκδικούν ένα νέο έργο  ERASMUS+  στον τομέα της Σχολικής Εκπαίδευσης,  από κοινού με αντίστοιχους φορείς από Ισπανία, Πορτογαλία και Ιταλία και υπό τον Συντονισμό του Πανεπιστημίου της Νάπολης  Federico II ( το Τμήμα Φυσικής).

ερσμθσ

Το έργο  ERASMUS+ με τίτλο  MISS  είναι σε φάση αξιολόγησης για έγκριση και θα δώσει – εφόσον εγκριθεί-την δυνατότητα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς από τις παραπάνω χώρες, να συνεργαστούν δια ζώσης και εξ αποστάσεως σε θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό προσανατολισμό και τις επιλογές σπουδών των μαθητών – και κυρίως των μαθητριών- προς την κατεύθυνση των σπουδών  STEM (τις Φυσικές Επιστήμες, την Τεχνολογία, την Επιστήμη των Μηχανικών). Το έργο θα έχει διάρκεια 30 μήνες, θα δοθεί ευκαιρία στο σχολείο μας να φιλοξενήσει την διακρατική αποστολή εκπαιδευτικών και μαθητών καθώς και να επισκεφτεί αντίστοιχα τις χώρες των εταίρων.

Ας ευχηθούμε την καλή επιτυχία του έργου μας, η έγκριση του οποίου εφόσον ισχύσει θα μας ανακοινωθεί από τον Σεπτέμβριο της νέας σχολικής χρονιάς.

Οι φορείς που συμμετέχουν στο έργο επίσημα ως εταίροι :

ITALY: University of Federico II – Naples (project coordinator), Associazione Arcipelago,

GREECE: Gymnasio of Saravali, Cyclisis

PORTUGAL: Escola Professional Amar Terra Verde (EPATV), EDIT VALUE

SPAIN: Marak Digital Marketing, FWF

Συνεργάζονται επιπλέον Σχολικές Μονάδες από  τις χώρες των εταίρων

ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Περί ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 176 Άρθρα
Georgios F. Giotopoulos is the Headmaster of Junior High School of Saravali, Patras, Greece. He has 22 years' experience as an adult trainer in the field of vocational training. His interests concern transformative learning and especially transformative learning through aesthetic experience, vocational training, adult education, education management, and teachers’ evaluation. https://eap.academia.edu/GeorgeGiotopoulos https://www.researchgate.net/profile/Georgios_Giotopoulos2

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης