Το μουσικό μου όργανο – κλαρινέτο

Picture24Καλομοίρα! Στάσου που πας; Θέλουμε να σε ρωτήσουμε κάποια πράγματα!
-Σαν τι δηλαδή;
- Σκεφτήκαμε να παίξουμε για λίγο τους δημοσιογράφους και να πάρουμε συνέντευξη από τους συμμαθητές μας σχετικά με τα χόμπι τους ! Εσένα π.χ. ποιο είναι το χόμπι σου ;
- Εγώ παίζω κλαρινέτο!
- Να και κάτι ιδιαίτερο! Θα μας μιλήσεις γι’ αυτό;
-Ευχαρίστως!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Picture25“Ολοι οι άνθρωποι αξιοποιούν τον ελεύθερο χρόνο που έχουν μέσα στην εβδομάδα, για να κάνουν κάτι που τους αρέσει και το αγαπούν, εγώ αγαπώ πολύ τη μουσική, γι’ αυτό πέρυσι ξεκίνησα μαθήματα κλαρίνου.
Η πρώτη μου επαφή με τα πνευστά όργανα ξεκίνησε από την ηλικία των δέκα ετών. Στο δημοτικό ασχολήθηκα με την τρομπέτα αλλά ήμουν πολύ συνεσταλμένη και δίσταζα να εμφανιστώ και να παίξω μπροστά σε κοινό. ‘Έτσι σταμάτησα να ασχολούμαι με τη μουσική αλλά ποτέ δεν έπαψα να την αγαπώ. Πέρυσι που έκλεισα τα 14 χρόνια αποφάσισα να γραφώ στην φιλαρμονική του Δήμου. Αφορμή για την επιστροφή μου στον κόσμο της μουσικής στάθηκε η γνωριμία μου με μια κοπέλα που έγινε καλή μου φίλη. Η φίλη μου με παρακίνησε να ξεκινήσω μαθήματα κλαρίνου, για να παίζουμε μαζί. Τα μαθήματα στη φιλαρμονική γίνονται καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας και μπορώ να τα παρακολουθώ ελεύθερα όποτε θέλω. Εκεί γνωρίζω συνέχεια καινούρια πρόσωπα, κάνω φίλους και μοιράζομαι μαζί τους το ίδιο πάθος με τη μουσική. Μέσα από τη μουσική ανοίγεται ένας νέος κόσμος έκφρασης και συναισθημάτων, ενώ παράλληλα, εμπλουτίζω τις γνώσεις μου στο αντικείμενο, γίνομαι πιο υπομονετική και πειθαρχημένη, και αποκτώ αυτοπεποίθηση.
Πραγματικά, η ενασχόληση μου με τη μουσική είναι μία σημαντική επιλογή, διότι είναι κομμάτι του τόπου μου και υπάρχει μέσα μας. Θα ήθελα μελλοντικά να αξιοποιήσω επαγγελματικά αυτή τη δραστηριότητα και να μοιραστώ αυτή την αγάπη με όλους.

Σχολιάστε