Θεματολογία

  • Μείωση κατανάλωσης
  • Μάρκετινγκ, Διαφήμιση και Διατροφή
  • Διαχείριση οικιακών απορριμμάτων
  • Ποιότητα διατροφής
  • Ασφαλείς συσκευασίες τροφίμων
  • Μείωση σπατάλης τροφίμων
  • Τοπικά προϊόντα
  • Μεσογειακή-Παραδοσιακή -Κρητική διατροφή.
  • Σημασία της κατανάλωσης τοπικών βιολογικών προϊόντων
  • Υπερκατανάλωση κρέατος-γαλακτοκομικών προϊόντων και περιβαλλοντικές επιπτώσεις
  • Οικολογικό αποτύπωμα της διατροφής.
  • Κομποστοποίηση οργανικών υπολειμμάτων
  • Μείωση παραγωγής οικιακών απορριμμάτων
  • Διατροφική πολιτική.
  • Μεταφορές τροφίμων και περιβαλλοντική επιβάρυνση (τροφοχιλιόμετρα).
  • Διαχείριση γεωργικών φυτικών απορριμμάτων – μικρές και μεγάλες εγκαταστάσεις κομποστοποίησης.
  • Ισορροπημένη διατροφή και άσκηση για υγεία και ευεξία.
  • Γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα και οι συνέπειες τους στο περιβάλλον και την υγεία μας.
  • Παραδοσιακά τρόφιμα, η παραγωγή και η κατανάλωσή τους τοπικά.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης