ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗ ΤΗΣ Γ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

Μια μοναδική βραδιά γεμάτη συγκίνηση, χαμόγελα, μουσική και ατελείωτες αναμνήσεις έζησαν οι τελειόφοιτοι του σχολείου μας στην αποχαιρετιστήρια εκδήλωση για την αποφοίτηση τους. Ήταν μια βραδιά-γιορτή, αφιερωμένη σε όλα όσα έζησαν αυτά τα χρόνια, σε όσους τους στήριξαν και στα όνειρα που τώρα ανοίγονται μπροστά τους.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με ένα ραπ τραγούδι από μαθητές, που μελωδικά έδωσαν τον τόνο της βραδιάς. Ακολούθησε ένα βίντεο-ταξίδι στο παρελθόν, με φωτογραφίες και στιγμές από τα σχολικά χρόνια: πρωινά κουδούνια, γέλια στις αυλές, γιορτές και σχολικές εκδρομές – εικόνες που συγκίνησαν όλους και ιδιαίτερα τους ίδιους τους αποφοίτους.

Η Διευθύντρια του σχολείου και η κα Ζαφειρίου πήραν στη συνέχεια τον λόγο, με ομιλίες ζεστές και ανθρώπινες. Με λόγια γεμάτα ευχές, πίστη και συγκίνηση, μίλησαν για την πορεία των παιδιών, για όσα καταφέρανε και για το φωτεινό μέλλον που τα περιμένει. Τις ομιλίες των καθηγητριών ακολούθησαν παρεμβάσεις από μαθήτριες που μίλησαν εκ μέρους της τάξης, ευχαριστώντας εκπαιδευτικούς και συμμαθητές για όλα όσα έζησαν μαζί.

Η βραδιά όμως είχε και πολύ χιούμορ! Το σκετσάκι που παρουσίασαν οι μαθητές σατίριζε με ευρηματικότητα τους καθηγητές τους, αναπαριστώντας κλασικές ατάκες και χαρακτηριστικές στιγμές από την τάξη. Το κοινό γέλασε με την καρδιά του, αναγνωρίζοντας κάθε «ήρωα» της σκηνής. Και επειδή κάθε καθηγητής… αξίζει το δικό του βραβείο, ακολούθησαν οι απονομές των «Όσκαρ Καθηγητών»: από το Όσκαρ «Καλύτερος Καθηγητής» μέχρι το «Καλύτερο Χτένισμα», κάθε βράβευση συνοδευόταν από γέλια και θερμά χειροκροτήματα.

Μία ξεχωριστή στιγμή ήρθε όταν η κα Λάμπρου υποδιευθύντρια και μουσικός του σχολείου μας  ανέβηκε στη σκηνή και μαζί με δυο μαθήτριες μια από την Α και μια από τη Γ τάξη τραγούδησαν ένα συγκινητικό τραγούδι για αυτούς που έφυγαν, για αυτούς που φεύγουν, για αυτούς που μένουν και για αυτούς που έρχονται. Ήταν μια μουσική αγκαλιά που ένωσε όλους, μαθητές, καθηγητές, γονείς.

Μετά το καλλιτεχνικό μέρος, όλοι μεταφέρθηκαν στον εξωτερικό χώρο όπου περίμενε ένας πλούσιος μπουφές και φυσικά… οι φωτογραφίες! Εκτός από τις παραδοσιακές πόζες με οικογένεια, καθηγητές και φίλους, ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε το ζωγραφισμένο photobooth, που σατίριζε με χιούμορ μερικούς από τους καθηγητές. Οι μαθητές φωτογραφήθηκαν με αστεία αξεσουάρ, σε πόζες γεμάτες ανεμελιά και χαρά.

Η βραδιά κορυφώθηκε με μια τελετουργική και συγκινητική στιγμή: όλοι οι απόφοιτοι συγκεντρώθηκαν, κρατώντας λευκά μπαλόνια στα χέρια. Με μια κοινή ανάσα και υπό τον ήχο αγαπημένων τραγουδιών, άφησαν τα μπαλόνια να πετάξουν ψηλά στον ουρανό. Σύμβολο της ελευθερίας, των ονείρων και του νέου ξεκινήματος.

Πριν φύγουν, τους δόθηκαν αναμνηστικές φωτογραφίες, ως ένα μικρό κομμάτι αυτής της μεγάλης βραδιάς, μιας βραδιάς που δεν θα ξεχάσουν ποτέ.

Καλή συνέχεια σε όλους τους αποφοίτους! Το σχολείο μπορεί να τελείωσε, αλλά οι δεσμοί, οι αναμνήσεις και οι στιγμές… θα τους ακολουθούν πάντα.

Δείτε φωτογραφίες στην ιστοσελίδα του σχολείου μας.

Μπορείτε να παρακολουθήσεις την εκδήλωση στο παρακάτω λινκ:

">

Μαριάννα Χήκα Γ5

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης