Ο Chris, το παιδί του Make a Wish

wish

O Tommy Austin, ο πρωτεργάτης του Make a Wish ήταν αυτός που πρώτος ευαισθητοποιήθηκε και έκανε πράξη το όνειρο του μικρού Chris Greicius που έπασχε από λευχαιμία. Ο επτάχρονος  ήθελε να γίνει αστυνομικός “για να πιάσει τους κακούς” με τον Austin. Ο Αustin ενεργοποιεί μια σειρά από φορείς και μηχανισμούς για να πραγματοποιήσει το όνειρο του μικρού. Συχνά έλεγε: «Θα νοικιάσω και ελικόπτερο ο ίδιος αν χρειαστεί».

Η μαχητικότητα του Tommy Austin και το ακτινοβόλο βλέμμα του μικρού κινητοποιεί μια σειρά από εθελοντές. Δύο από αυτούς πηγαίνουν στην επιχείρηση που κατασκευάζει όλες τις στολές της DPS (τμήμα δημόσιας ασφαλείας με ειδίκευση στις διασώσεις π.χ. πυρκαγιά) και παραγγέλνουν ένα μέγεθος για τον Chris. Οι εργαζόμενοι εργάζονται όλη τη νύχτα για να είναι έτοιμοι την επόμενη μέρα μια και ξέρουν ότι δεν έχουν πολύ χρόνο. Μια ομάδα αξιωματικών στέλνει την στολή στο σπίτι του Chris ενώ ένας εθελοντής δημιουργεί μια διαδρομή με κώνους για τον Chris ώστε να κατευθύνει τη μοτοσυκλέτα του η οποία κινούνταν με μπαταρία ώστε να φορέσει τα φτερά ενός αξιωματικού της μοτοσικλέτας.

Την επόμενη μέρα ο Chris χαρίζει το τελευταίο χαμόγελο στους αστυνομικούς στο νοσοκομείο όπου έχει επιστρέψει και ξεψυχά έχοντας πραγματοποιήσει την τελευταία του επιθυμία- να φορέσει τα φτερά του αξιωματικού της DPS.

Η πραγματοποίηση της ευχής αυτής αποτέλεσε την απαρχή της ίδρυσης του φορέα “Make a wish” το 1980  που έχει ως σκοπό την πραγματοποίηση ευχών παιδιών,  από 2 μέχρι 18 ετών, που έχουν την ανάγκη μας και πάσχουν από ανίατες ή σπάνιες παθήσεις

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης