ΤΟ ΓΕΛ Κορώνειας στο European School Radio

Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου το european school radio γιόρτασε 12 χρόνια ραδιοφωνικής δημιουργίας, με μια τρίωρη ζωντανή εκπομπή, στην οποία συμμετείχε κι η ραδιοφωνική ομάδα του σχολείου μας. Μας δόθηκε η αφορμή να έχουμε μια μοναδική εμπειρία παραγωγής ζωντανής ραδιοφωνικής εκπομπής.

Το Λύκειο Κορώνειας συμμετέχει στις δράσεις του μαθητικού ραδιοφώνου τα τρία τελευταία χρόνια, με μεράκι, κέφι και χαρά. Στο διάστημα αυτό εμείς οι μαθητές, έχουμε  την ευκαιρία να αναπτύξουμε τις γνώσεις και τις δεξιότητές μας τόσο σε σχέση με τη δημιουργία ραδιοφωνικών εκπομπών, όσο και με τεχνικές επικοινωνίας γενικότερα. Συνεργαζόμενοι μοιραζόμαστε σκέψεις, εμπειρίες, γνώσεις. Αναζητούμε καινούργιους τρόπους έκφρασης. Μέσα από τις εκπομπές μας έχουμε την ευκαιρία να προβληματιστούμε σε θέματα κοινωνικά που μας απασχολούν, να γνωρίσουμε είδη μουσικής που δεν είχαμε προσεγγίσει στο παρελθόν, λογοτεχνικά και φιλοσοφικά κείμενα, ποιήματα, δημιουργούς. Νιώθουμε την ομαδικότητα, τη συνεργασία, την ενσυναίσθηση και την αλληλεγγύη… και συνεχίζουμε και φέτος με ολοκαίνουργιες εκπομπές.

Επ”  ευκαιρία των επερχόμενων εορταστικών ημερών θα θέλαμε να σας ευχηθούμε με το παρακάτω ηχητικό

μήνυμα Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα.

https://drive.google.com/file/d/1aD3aXqGReAnvfx5De1CHOMNIa4sdKQS-/view?usp=sharing

Οι εκπομπές του European School Radio μεταδίδονται ραδιοφωνικά παραδοσιακά στον Radio player της διαδικτυακής σελίδας του ραδιοφώνου στη διεύθυνση https://europeanschoolradio.eu/player. Μεταδίδονται, επίσης,  σε επανάληψη από το YouTube (με εικόνα).

Η επόμενη εκπομπή θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου, δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων. 

Χριστουγεννιάτικη εκπομπή Τρίτη 26_12_2023_Europeana Radio 

Σας περιμένουμε στην παρέα μας να μοιραστούμε σκέψεις, μουσικές και προβληματισμούς!!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης