ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Το ΓΕΛ  Κορώνειας  είναι Δημόσιο Ημερήσιο Γενικό Λύκειο. Βρίσκεται στη Δημοτική  ενότητα  Λαγκαδίκια του Δήμου Λαγκαδά .

Το μαθητικό δυναμικό αποτελείται από μαθητές και μαθήτριες  που προέρχονται από μία μεγάλη αγροτική περιοχή των Δήμων Λαγκαδά  και  Βόλβης και περιλαμβάνει ένα σημαντικό αριθμό κοινοτήτων με κέντρο τα Λαγκαδίκια.  Συγκεκριμένα οι μαθητές και μαθήτριες μας προέρχονται εκτός από τα Λαγκαδίκια και από τις τοπικές ενότητες του Αγίου Βασιλείου, του Βασιλουδίου, της Γερακαρού, του Αρδαμερίου, του Νικομηδινού, του Στίβου, του οικισμού Σπιτάκια, της Περιστερώνας, του Σχολαρίου, του Προφήτη. της Νυμφόπετρας, του Ευαγγελισμού και της Μεγάλης Βόλβης.

Το ΓΕΛ Κορώνειας συστεγάζεται με το Γυμνάσιο Κορώνειας.

Το διδακτήριο περιλαμβάνει 7 αίθουσες διδασκαλίας , 1 εργαστήριο Η/Υ , 1 εργαστήριο Φυσικών επιστημών, Γραφεία Δ/ντή και Εκπαιδευτικών ,  αποθήκες, κυλικείο και κλειστό γυμναστήριο. Οι  εξωτερικοί χώροι (αυλή,  γήπεδο μπάσκετ) είναι μεγάλοι δίνοντας τη δυνατότητα στους μαθητές να  χαίρονται με ασφάλεια τα διαλλείματα και τις ώρες του μαθήματος της Γυμναστικής.

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης