Χριστουγεννιάτικες ταινίες!

Χριστούγεννα χωρίς ταινία; Δύσκολο ακόμα και να το φανταστούμε! Ποια να διαλέξουμε για φέτος, άραγε;
Εμείς ψάξαμε και σας προτείνουμε 5 από τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες.

Οι πέντε θρύλοι
αρχείο λήψης (6)

Περιεχόμενο: Ο Άγιος Βασίλης, ο λαγός του Πάσχα, η νεράιδα των δοντιών και άλλοι, προσπαθούν να αντιμετωπίσουν έναν μοχθηρό τύπο που είναι αποφασισμένος να καταστρέψει τα πιστεύω και τα όνειρα των παιδιών.

Μόνος στο σπίτι

images (1)

Περιεχόμενο: Η οικογένεια Μακ Κάλλιστερ ετοιμάζεται για χριστουγεννιάτικες διακοπές στο Παρίσι. Μετά από μια διαφωνία με τον αδερφό του, ο οκτάχρονος Κέβιν τιμωρείται στο δωμάτιό του.
Το επόμενο πρωί, μέσα στον σαματά, η οικογένεια που είναι τώρα στο αεροπλάνο, συνειδητοποιεί ότι έχει ξεχάσει τον Κέβιν μόνο στο σπίτι.
Ο Κέβιν πρέπει να προστατέψει τον εαυτό του, μαθαίνοντας ότι δυο κλέφτες προσπαθούν να διαρρήξουν το σπίτι.

Το πολικό εξπρές

αρχείο λήψης (7)

Περιεχόμενο: Την παραμονή των Χριστουγέννων ένα τεράστιο ατμοκίνητο τρένο σταματάει έξω από την πόρτα ενός αγοριού που έχει πάψει να πιστεύει στον Αη Βασίλη. Το αγόρι επιβιβάζεται για ένα ταξίδι στο Βόρειο Πόλο.

Τα χρονικά των Χριστουγέννων

αρχείο λήψης (8)
Περιεχόμενο: Δύο αδέρφια χαλάνε κατά λάθος το έλκηθρο του Αϊ-Βασίλη και περνούν μια ολόκληρη νύχτα προσπαθώντας να σώσουν τα Χριστούγεννα , βρίσκοντας και μοιράζοντας όλα τα δώρα.


Γκριντς

αρχείο λήψης (9)

Περιεχόμενο: Βασισμένο στο παραμύθι του Δρ. Σους, ο Γκριντς ο γκρινιάρης έχει μπουχτίσει με την χαρά των γιορτών, ιδιαίτερα με το γειτονικό χωριό Χούβιλ. Οπότε, με την βοήθεια του σκύλου του Μαξ, αποφασίζει να κλέψει τα Χριστούγεννα.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης