Σαν παραμύθι

Το «Σαν Παραμύθι» είναι σίγουρα μια ξεχωριστή γιορταστική εκδήλωση, που γίνεται εδώ και 7 χρόνια στο Σουφλί.
Το «Σαν Παραμύθι» είναι ένα Χριστουγεννιάτικο πάρκο, αλλά δεν είναι απλό είναι ένα ΜΑΓΙΚΟ, ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ, ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ… πάρκο που αφήνει τα παιδιά μικρά και τους μεγάλους τους κάνει ξανά παιδιά.
Εμείθ, η γελαθτούλα και ο βοηθόθ του Άι Βαθίλη, είμαθτε 2 μικρά ξθωτικούλια (ξωτικά) και θέλουμε να σας πούμε ότι όλο αυτό το ζήσαμε και ήταν μια εμπειρία ξεχωριστή, μια εμπειρία «Σαν Παραμύθι».

Ακούστε τα ξωτικά που σας χαιρετούν!

Είναι πολύ όμορφο να περιτριγυρίζεσαι από μικρά παιδάκια που  έχουν γελαστά προσωπάκια και  θέλουν να βγάλουν φωτογραφία μαζί σου!!!
Όλο το πάρκο ήταν στολισμένο με χριστουγεννιάτικα, αλλά και με σκηνές από πολλά παραμύθια όπως και ταινίες… Εμάς μας έκανε τρομερή εντύπωση το πόσος κόσμος επισκέφτηκε το πάρκο μας, αφού συναντήσαμε χιλιάδες άτομα  από την Ορεστιάδα, την Κομοτηνή, την Λάρισα, την Τουρκία, αλλά και την Βουλγαρία.
Το πάρκο ήταν σχετικά μεγάλο: είχαμε ένα κυλικείο, ένα σπιτάκι για τα ξωτικά(εμείς!) και τον Άγιο Βασίλη, με τον οποίο μπορούσες να βγάλεις φωτογραφία, ενώ με τα ξωτικά μπορούσες να ζωγραφίσεις ή και να στείλεις ακόμα το γράμμα σου στο ταχυδρομείο τον ξωτικών. Όμως, το πιο χρωματιστό σπιτάκι στο πάρκο ήταν το ζαχαρόσπιτο, όπου μπορούσαν τα παιδιά να φτιάξουν μπισκότα. Επίσης, κολυμπώντας στον βυθό με τον Νέμο μπορούσες να παίξεις παιχνίδια μαζί του και κυνηγώντας τους Λεμούριους μπορούσες να διασκεδάσεις στην ζούγκλα. Τελευταίος σταθμός ήταν το πλανητάριο, όπου μπορούσες να παίξεις με τους αστερισμούς. Ακόμη, μπορούσες να μπεις στη σχολή του Harry Potter, για να διασκεδάσεις με τα παιχνίδια που υπήρχαν όπως και στην ταινία και να μπείς στο ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΈΝΟ ΔΑΣΟΣ( Μόνο η θαρραλέοι μπορούν να μπουν εκεί μέσα!), ακριβώς μετά τον Harry Potter έπρεπε απαραιτήτως να πας στο υπουργείο Μαγείας, για να σου δώσουν το δίπλωμα του μάγου ή της μάγισσας.
- Ωχ τι βλέπουμε εδώ; γιατί όλα τα κορίτσθια βγαίνουν από αυτό το θπιτάκι με πανέμορφεθ κοτσίδεθ;
Μα φυσικά γιατί είναι το σπιτάκι το πριγκιπισσών, όπου τα κορίτσια μπορούσαν να κάνουν στα μαλλιά τους πλεξούδες. Σου έκοβε την ανάσα όμως το παγωμένο δάσος με τα γλυκά πιγκουινάκια και τον μεγάλο χιονάνθρωπο, που έκανε βόλτες σε όλο το πάρκο με την φίλη του, την πολική αρκούδα.
Τα ζωάκια σας αρέσουν; Τότε θα συμπαθούσετε πολύ την παρέα του Micky mouse! Θα συμπαθούσετε πολύ και την παρέα της Αλίκης στην χώρα των θαυμάτων, που ήταν οι πρωταγωνιστές του πάρκου μας.
Αλλά το γλέντι στο πάρκο δεν σταματούσε ποτέ, γιατί καθημερινά υπήρχαν χορευτικά συγκροτήματα στην κεντρική σκηνή.
Εμείθ τα ξθωτικά, που βοηθήθαμε τόθο πολλούθ να γελάθουν με την καρδιά τουθ, θας ευχόμαθτε :
να είστε πάντα ευτυχισμένοι, χαρούμενοι, χαμογελαστοί και κυρίως υγιείς, να προσέχετε και να αγαπάτε το εαυτό σας

και να είναι πάντα η ζωή σας Σαν Παραμύθι!!!

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης