Ο ΟΜΙΛΟΣ ΜΑΣ

Η εφημερίδα του ομίλου δημοσιογραφίας και δημιουργικής γραφής του Πειραματικού Γυμνασίου Πανεπιστημίου Πατρών με τίτλο: «Με την πένα των εφήβων» για πρώτη φορά βγαίνει μπροστά στην ενημέρωση!!! Oι μαθητές του ομίλου «Μαθητική πένα» - όμιλος δημοσιογραφίας και δημιουργικής γραφής -προσπαθούμε να εκδώσουμε με αξιοπιστία και απαράμιλλο θάρρος ποικίλα άρθρα, που αφορούν χρηστικά θέματα.

Ειδήσεις, πρόσωπα, συνεντεύξεις, συνταγές, ιστορίες και σχόλια των συμμαθητών μας, όλα εναλλάσσονται με άποψη και χιούμορ. Σκοπός μας, με δύο λέξεις, η ενημέρωση και η ψυχαγωγία σας. Πάντα ενεργοί δημοσιογράφοι ξεκινάμε το πρώτο τεύχος της εφημερίδας μας. Αρκετά αργήσαμε!!!! Πατώντας στις διάφορες θεματικές ενότητες, περιπλανηθείτε και διαβάστε τα άρθρα μας. Έστω και διαδικτυακά, ελπίζουμε να αισθανθείτε βαθιά μέσα σας τη μυρωδιά μιας φρεσκοτυπωμένης εφημερίδας. Εμάς, δεν μας μένει τίποτε άλλο παρά μόνο να ευχηθούμε καλή ανάγνωση στο θαυμαστό κόσμο της εφημερίδας μας και να έχουμε καλή χρονιά !

Οι διαδικτυακοί σας φίλοι

του ομίλου «Μαθητική Πένα»

Υπεύθυνες καθηγήτριες: Ευσταθίου Ιωάννα ΠΕ02    Χαλκιοπούλου Αντιγόνη ΠΕ11

Οι μαθητές του ομίλου: Αλεξόπουλος Νικόλαος, Δεπούντης Κωνσταντίνος, Μπατζιάβαλη Ραφαέλα, Νικολάου Δημήτριος, Χατούπη  Φωτεινή, Βανταράκης Θεμιστοκλής, Δημήτρουλα Αδαμαντία, Ζητουνιάτης Ελευθέριος, Καρρά Ειρήνη, Καραβούλιας Γεώργιος, Κλουκίνα Ειρήνη, Κονάν Ιωάννα, Λόης Λεωνίδας ,Παγανιά Σεμίνα, Παπουτσή Νικολίτσα-Αντωνία ,Ράνιο Μαριάννα, Σαμαρά Αικατερίνη, Χρόνης Βασίλειος, Χρυσανθακοπούλου Χριστίνα 

 

Δημιουργός: Αλεξόπουλος Νικόλαος  Γ1

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης