Βαριέστε τα Χριστούγεννα; Να η λύση!

ταινίες φωτοΩς συνήθως όλοι περιμένουμε τα Χριστούγεννα πώς και πώς. Αλλά τελικά όταν έρχονται, κανένας δεν ξέρει τι να κάνει και πώς να αξιοποιήσει τον ελεύθερό του χρόνο.. Λοιπόν σας έχουμε τη λύση.

Προτείνουμε τα Χριστούγεννα να τα περάσετε με τους φίλους σας, την καλύτερη παρέα. Να μαζευτείτε όλη η παρέα σε ένα  σπίτι και να κοιμηθείτε εκεί όλοι μαζί όλη την διάρκεια των διακοπών. Όταν η παρέα είναι μεγάλη υπάρχουν  περισσότερα μυαλά άρα περισσότερες  ιδέες.

Εάν ακολουθήσετε την παραπάνω συμβουλή μας, έχουμε να σας προτείνω κάποιες επιπλέον ιδέες. Καταρχάς τα βράδια κατά κανόνα όταν όλη η παρέα είναι μαζεμένη εξυπακούετε να δείτε ταινίες. Σας προτείνουμε ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ της ΝΑΡΝΙΑ 1,2 ΚΑΙ 3 άμα σας αρέσει η μαγεία. Αν σας αρέσουν οι ρομαντικές  προτείνουμε το Η ΠΡΟΤΑΣΗ THE PORPOSE , το  THE HOLIDAY και το LAST CHRISTMAS.  Αν όμως είστε λάτρεις της περιπέτειας ακόμα και τα Χριστούγεννα προτείνουμε το BAD SANTA. Επίσης για την υπόλοιπη μέρα προτείνουμε να βγείτε έξω στην πόλη σας να κάνετε βόλτες δίπλα στις στολισμένες βιτρίνες. Εάν όμως το κρύο είναι τόσο ανυπόφορο τότε προτείνουμε να καθίσετε μέσα παίζοντας επιτραπέζια, κάνοντας πλάκες, φυσικά παίζοντας θάρρος ή αλήθεια Παλέρμο και τα σχετικά.

Καλά Χριστούγεννα!!!

ΘΕΑΧΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΥΡΤΩ – ΚΟΠΑΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Σχολιάστε

Top