Eurovision Day of Languages

Eurovision Day of Languages

Η εκδήλωση αυτή αποτελεί μία από τις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο μας στα πλαίσια του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Μέρας Γλωσσών. Με τεράστια επιτυχία μαθητές και μαθήτριες της ΣΤ τάξης με τη βοήθεια του δασκάλου τους κ. Αντώνη Γκιούλη και της δασκάλας Αγγλικών κ. Ασπασίας Ματθαίου δραματοποίησαν μια μουσικοχορευτική παράσταση με τον τίτλο «Eurovision Day of Languages«. Στην επιτυχία της εκδήλωσης συνέβαλαν όλοι οι συντελεστές, αλλά κυρίως τα παιδιά, που με απίστευτο κέφι και εφευρετικότητα, παρουσίασαν ένα υπέροχο σόου που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους! Συγχαρητήρια σε όλους!

Παρακάτω θα βρείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα και βίντεο από την εκδήλωση. Κάντε κλικ πάνω στις εικόνες για να τις δείτε σε μεγαλύτερη ανάλυση!

vlcsnap-error513 vlcsnap-error881 vlcsnap-error815vlcsnap-error414 vlcsnap-error003 vlcsnap-error199 vlcsnap-error761 vlcsnap-error978 vlcsnap-error821 vlcsnap-error646 vlcsnap-error444 vlcsnap-error090 vlcsnap-error839 vlcsnap-error800

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Για να δείτε το βίντεο με τα στιγμιότυπα και τα χορευτικά της παράστασης κάντε κλικ στο σύνδεσμο που ακολουθεί:

Eurovision Day of Languages_video

Αν σας άρεσαν οι δράσεις μας μπορείτε κι εσείς να ψηφίσετε για να αναδείξετε την εκδήλωση μας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Μέρας Γλωσσών (κάντε κλικ στο  «vote for this event») 

Για να διαβάσετε ή να κατεβάσετε το κείμενο της δραματοποίησης κάντε κλικ στο σύνδεσμο που ακολουθεί:

Eurovision Day of Languages_play



Λήψη αρχείου

Εσείς ποιο χορευτικό θα ψηφίζατε;

Γράψτε μας την προτίμηση σας με ένα σχόλιο κάτω από το άρθρο!!

Happy European Day of Languages 2022!!

4 Σχόλια

Υποβολή απάντησης