Ο ΤΟΠΟΣ

Οι 10 καλύτερες παραλίες της Πάρου

Top 10

10) Πίσω Λιβάδι: Αυτή η παραλία φημίζεται για την ήρεμη  ατμόσφαιρα και την καθαριότητα της. Σας συνιστούμε να την επισκεφτείτε αρχές Σεπτέμβρη γιατί τότε είναι που το κλίμα της είναι πολύ ωραίο.

9) Μώλος:O Mώλος είναι μια παραλία που δεν έχει χάσει την φυσική της ομορφιά δηλαδή δεν υπάρχουν ξαπλώστρες που σημαίνει ότι δεν την έχουν εκμεταλλευτεί τουριστικά.

8) Μαρτσέλο: Πανέμορφη παραλία με άμμο και μέσα και έξω. Μεγάλη ώστε να κάτσεις και να μην στριμωχτείς .Και τέλος έχει εύκολη πρόσβαση με το αμάξι.

7) Palm beach paros: Αυτή η παραλία δυτικά της Πάρου έχει πολλά μαγαζιά και καφετερίες που μπορείς να απολαύσεις την θέα πίνοντας ένα καφέ.

6) Φάραγγας: Αυτή η παραλία είναι εύκολη στην πρόσβαση και είναι και ιδανική για τα παιδιά λόγω της μεγάλης έκτασης της.

5) Μοναστήρι: Από της πιο γνώστες παράλιες στον κόλπο της Νάουσας ,με πολύ ωραία και ζεστά νερά.

4) Σάντα Μαρία: Η παραλία ως αξιοθέατο είναι υπέροχη .Με μαλακή λεπτή χρυσή άμμο και με πάρα πολλές παροχές.

3) Χρυσή Ακτή: Αυτή η παραλία έχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ αμμουδιά και ΤΕΡΑΣΤΙΑ έκταση με ωραία γαλανά νερά.

2) Λάγγερη: Είναι πανέμορφη με ωραία ζεστά νερά και πολύ ωραία χρυσή αμμουδιά.

1) Κολυμπήθρες: Πανέμορφη παραλία με καθαρά και κρυστάλλινα νερά .Έχει επίσης λευκά βράχια πάνω στα όποια μπορείς να ξαπλώσεις και να κάτσεις .Επίσης διαθέτει και Beach Bar. Τα νερά είναι ρηχά και κατάλληλα για τα παιδιά. Είναι προσβάσιμη και με αμάξι αλλά και με καραβάκι από την Νάουσα.

Αγγελική Σ. και Βάνα Π.

Ας επισκεφτούμε μερικές:

https://youtu.be/Uysb1Pht-WY

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης