Η φιλοζωία στην πόλη μας

Με βάση ένα βίντεο που είδα στο ίντερνετ, όπου ένα δεκάχρονο αγοράκι περιέγραφε το πώς νιώθει για τον σκύλο του και έδειχνε και πως τον φροντίζει, κατάλαβα πόσο δυνατή σχέση αγάπης υπάρχει ανάμεσα στους ανθρώπους με τα ζώα. Το βίντεο μου προκάλεσε συγκινήσει βλέποντας τη σχέση αγάπης τους και τα λόγια του παιδιού ήταν σοφά. Στο τέλος σκέφτηκα τα αδέσποτα, με μόνη μου ελπίδα για αυτά τις φιλοζωικές, κάτι που προκαλεί σύγχυση και με βάζει σε σκέψεις.

Όλες οι φιλοζωικές προσφέρουν μία αγκαλιά  στα ζώα. Τους προσφέρουν φροντίδα, αγάπη, υγεία, τρόφιμα, νερό, και ό,τι είναι απαραίτητο, για να ζήσουν. Οι άνθρωποι λαμβάνουμε και την αγάπη των ζώων, γιατί κάθε ζώο κάθε πλάσμα πάνω σε αυτό το πλανήτη έχει να δώσει και να μοιραστεί την αγάπη του. Προστατεύοντας τα και αγαπώντας τα δημιουργούμε μια σχέση αγάπη και εμπιστοσύνης.

Στην πόλη μας υπάρχουν αρκετές φιλοζωικές. Είναι η φιλοζωική Θερμαϊκού ο φιλοζωικός σύλλογος εθελοντών Θερμαϊκού ο Σείριος, η φιλοζωική εξοχής Θεσσαλονίκης, το καταφύγιο ζώων “αδέσποτος πλανήτης”, η φιλοζωική Πυλαίας, η προστασία αδέσποτων ζώων “η αγάπη”, η φιλοζωική Αμπελοκήπων “αδέσποτη ματιά”, η φιλοζωική οργάνωση Θεσσαλονίκης “νοιάζομαι”  και το Καταφύγιο ζώων Θεσσαλονίκης.

 

Αναστασίου Ευμορφία

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης