ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΜΟΥΖΑΚΙ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

τοξωτο 2 με τίτλο

 

Το πρόγραμμα που υλοποιείται στο σχολείο μας «χορός και θέατρο στην Ελλάδα του χθες και του σήμερα» πραγματοποίησε με επιτυχία πενθήμερη εκπαιδευτική εκδρομή στο Μουζάκι Καρδίτσας την περίοδο 25-29 Ιανουαρίου 2023.  Οι μαθητές που συμμετείχαν σε αυτήν, μαζί με τους συνοδούς εκπαιδευτικούς τους, έχοντας σαν ορμητήριo το Μουζάκι,  επισκέφθηκαν διάφορα μέρη της ευρύτερης περιοχής με ιδιαίτερη βαρύνουσα πολιτιστική σημασία.  Με αρχική στάση τις Θερμοπύλες, στο διάστημα των προσφερόμενων ημερών, επισκέφθηκαν την Καλαμπάκα, όπου ξεναγήθηκαν στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας και Μανιταριών, καθώς και τη Μονή του Αγίου Στεφάνου στα Μετέωρα. Προορισμοί, όπως το χιονοδρομικό κέντρο στο Περτούλι, η Ελάτη, η Λίμνη Πλαστήρα, ο Γοργοπόταμος, αποτέλεσαν στάσεις της συγκεκριμένης μαθητικής ομάδας, αποτελώντας σημαντική ταξιδιωτική εμπειρία για τους μαθητές μας.

Ωστόσο, ιδιαίτερη βαρύτητα είχε η επίσκεψη που έλαβε χώρα στο Πρότυπο Επάλ Τρικάλων! Η Διεύθυνση, οι εκπαιδευτικοί αλλά και οι μαθητές του σχολείου μάς είχαν ετοιμάσει θερμότατη υποδοχή! Ξεναγηθήκαμε στους χώρους του σχολείου, μιλήσαμε με τους καθηγητές αλλά και με τους μαθητές, μπήκαμε στα εργαστήρια και στις τάξεις τους! Τα παιδιά γνώρισαν νέους φίλους και  είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν μαζί τους! Τους ευχαριστούμε πολύ για την τόσο ζεστή φιλοξενία που μας έδειξαν και τους περιμένουμε και στο σχολείο μας!

με αλλους συμμαθητές

χορός

Π.ΕΠΑΛ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

τοξωτο γεφύρι

τοξωτο 2

τοξωτο

Εργαστήριο πληροφορικής ΠΕΠΑΛ

εργαστήριο νοσηλευτικήςjpg

εργαστήριο κομμωτικής

γυμναστήριο του σχολείου

γυμναστήριοjpg

 

 

συναδέλφισσες_n

εργαστήριο χημείαςjpg ΚΑΘΗΓΗΤΕΣjpg καθηγητριες με αλλους συμμαθητές Μονή Μουσείο Φ.Ιjpg ξενάγηση στους χώρους Π.ΕΠΑΛ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

1. PROBOLH ΘΕΡΜΟΠΥΛ 1ΑΦΙΞΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧ 1ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ 1ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ CAFE 1ΠΕΠΑΛ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης