Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΤην Πέμπτη, 22/12/2022, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας bazaar με υπεύθυνη την καθηγήτρια Καλλιτεχνικών κ. Αναστασία Ελένη και την συμβολή των μαθητών /τριών του Προτύπου Γυμνασίου Αγίων Αναργύρων, με σκοπό μία φιλανθρωπική δωρεά.

Οικογένειες και φίλοι παρευρέθηκαν στην γιορτινή αυτή διοργάνωση τόσο για να εμπλουτίσουν χρηματικά το ταμείο ώστε να επιτευχθεί ο στόχος μας, όσο και για να στηρίξουν την όμορφη προσπάθεια των παιδιών και να θαυμάσουν τις καλλιτεχνικές τους δημιουργίες.

Στο bazaar υπήρχαν κατασκευές διαφόρων ειδών, όπως χριστουγεννιάτικες μπαλίτσες, ημερολόγια και γιορτινές κάρτες. Επιπλέον, για ένα πιο ευχάριστο κλίμα, καθ΄ όλη τη διάρκεια της γιορτής έπαιζε μουσική και σερβίρονταν  γλυκίσματα και δροσερά ροφήματα.

 

 

Το χριστουγεννιάτικο, αυτό, bazaar μας προσέφερε ένα σημαντικό χρηματικό ποσό με το οποίο μπορέσαμε να επιτελέσουμε την φιλανθρωπική μας δωρεά καθώς και ήταν μία αφορμή συνεργασίας και δημιουργικότητας και ένα όμορφο κλείσιμο της χρονιάς του 2022.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης