ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ!

543ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΓΕΛΙΟ!

Δυστυχώς, αυτές τις δύσκολες μέρες που διανύουμε είναι σπάνια και δυσεύρετα τα χαμογελαστά πρόσωπα. Όμως υπάρχουν κάποια που έχουν ξεμείνει στην άκρη των χειλιών κάποιων ανθρώπων. Ίσως είναι αυτοί που είναι αναίσθητοι και δεν έχουν ίχνος ανθρωπιάς μέσα τους, ή εκείνοι που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς να γελάσουν μια μέρα -έστω και για μια στιγμή- εκείνοι που δεν έχουν κλείσει το εργοστάσιο θετικών σκέψεων και έχουν φυλάξει κάποιες αγκαλιές για ώρα ανάγκης ή ακόμα και εκείνοι των οποίων η καρδιά δεν επιφυλάσσει κακία, ούτε φθόνο για τους γύρω τους. Αυτοί οι άνθρωποι ονομάζονται παιδιά και μπορούμε να τους βρούμε μόνο σε συσκευασίες με αδαμάντινο περιτύλιγμα όπου δεν επιτρέπεται το άγχος και η απαισιοδοξία. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που ένα παιδί γελά μέχρι και 300 φορές την ημέρα!

ΈΝΑ ΓΕΛΙΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΑ!

Αν αναλογιζόμασταν πόσο εύκολο είναι να κάψουμε θερμίδες με το γέλιο, δε θα πηγαίναμε ούτε γυμναστήρια, ούτε θα αναζητούσαμε μαγικά ματζούνια που θα μας κάνουν να φαινόμαστε «όμορφοι» και ιδανικοί στα μάτια των άλλων. Θα ήταν ένας ανώδυνος τρόπος γυμναστικής, διότι αν γελάμε καθημερινά για δεκαπέντε λεπτά μπορούμε να χάσουμε ως και δυο κιλά τον χρόνο. Έτσι το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να γελάμε όσο πιο πολύ μπορούμε και πιστέψτε με είναι διπλό το κέρδος, γιατί και αδυνατίζουμε αλλά και φτιάχνουμε τη διάθεση τη δική μας – αλλά πιθανότατα και των γύρω μας! ;)

ΓΕΛΑΣΤΟΙ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ …

Το γέλιο έχει αποδειχθεί ότι ρέει στις φλέβες μας από τη βρεφική ηλικία, διότι ένα μωρό μπορεί να γελάσει άπειρες φορές την ημέρα και να κάνει και τους γονείς του να χαμογελάσουν, άρα είναι μια από τις ανανεώσιμες πηγές γέλιου για μια οικογένεια. Ίσως τελικά όσοι άνθρωποι γελούν ακόμα και όταν φθάνουν στα βαθιά γεράματα να μην είναι στην πραγματικότητα τίποτα παραπάνω από μεγάλα μωρά! Κατά βάθος όλοι αναζητάμε αυτό το κάτι που θα μας κάνει να γελάσουμε, που θα μας γεμίσει με θετική ενέργεια από την κορυφή ως τα νύχια … Άρα η μυστική συνταγή επιτυχίας είναι να καταφέρουμε να μη μεγαλώσουμε ποτέ!!

ΑΨΟΥ … ΈΧΩ ΧΑΜΟΓΕΛΙΤΙΔΑ!

Χαμογελάτε είναι μεταδοτικό λένε όλοι. Περίπου το ίδιο ισχύει και για το γέλιο. Σίγουρα σε όλους μας έχει τύχει να γελάμε ακατάπαυστα χωρίς καν να έχουμε ακούσει ή δει κάτι απίστευτα αστείο, απλά μόνο και μόνο επειδή γελούν οι υπόλοιποι και μας παρασύρουν. Όταν το βέλος της ψυχολογίας μας είναι στα ύψη και βγαίνει το πράσινο χαμογελάκι είναι πολύ πιο εύκολο να παρασυρθούμε σε γέλια μέχρι δακρύων, γιατί ας είμαστε ειλικρινείς, όλοι χρειαζόμαστε μια εσσάνς γέλιου στο μουτράκι μας, ακόμα και οι τελείως μουρτζούφληδες – απλώς δεν το παραδέχονται για να μην χαλάσουν την εικόνα τους.. :P Είναι πραγματικότητα το γεγονός ότι για να γελάσουμε χρειαζόμαστε λιγότερους μυς από ό,τι για να κατσουφιάσουμε, οπότε συμφέρει κιόλας – γκουχ γκουχ κυρίες που έχετε κολλήματα με τις ρυτίδες!! – γι’ αυτό just SMILEE J

Λαζανά Γεωργία Β΄1 

Σχολιάστε

Top